1 martta belgelerimi eksiksiz teslim ettim ama tarafıma hala dönüş yapılmadı eğitimle alakalı. mail attım dönüş yok telefon da açılmadı. unutuldum mu acaba bilgisi olan var mı? ya da belgelerini teslim ettiği halde eğitim için dönüş bekleyen var mı ben gibi?

1 martta belgelerimi eksiksiz teslim ettim ama tarafıma hala dönüş yapılmadı eğitimle alakalı. mail attım dönüş yok telefon da açılmadı. unutuldum mu acaba bilgisi olan var mı? ya da belgelerini teslim ettiği halde eğitim için dönüş bekleyen var mı ben gibi?
Yhm için mi?

Kurul mülakatında neler sorulmuştu acaba size ve kaç dakika sürdü?
Nasılsın vb Türkçe hal hatır soruldu sonra ingilizce olarak kendinden bahseder misin dediler ordan sohbet açıldı ne okudum nerelerde çalıştım. Havaciliktaydim o işi neden bıraktığım soruldu. Bu tarz ilerledi . Yaklaşık 10 dk anca sürmüştür

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.