TGS Tgs Olumlu Kurul Sonucu

• Konbuyu başlatan meldisezgin
  • Başlangıç tarihi
M

meldisezgin

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba Perşembe günü mülakatin olumlu olduğuna dair haber aldım fakat belgeler için vesaire bir mesaj gelmedi. Bazılarını gruba almışlar sanırım. 18 Marta kadar nasıl hallolucak her şey bir bilgisi olan var mı?

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba Perşembe günü mülakatin olumlu olduğuna dair haber aldım fakat belgeler için vesaire bir mesaj gelmedi. Bazılarını gruba almışlar sanırım. 18 Marta kadar nasıl hallolucak her şey bir bilgisi olan var mı?
Mülakata ne zaman girmiştiniz

WingWalker

WingWalker

HavaPersonel.Com
istanbul yhm için mi olumlu dönüş aldınız?

M

meldisezgin

HavaPersonel.Com
istanbul yhm için mi olumlu dönüş aldınız?
Merhaba hayır Antalya için. Belirtmeyi unutmuşum 🙏. Bildiğim kadarıyla bazı kişileri eğitim grubu 1 olarak wp grubuna almışlar ben de dönüş alamayınca belgeler nasıl yetişir diye merak ettim

K

Kadir25

HavaPersonel.Com
Merhaba hayır Antalya için. Belirtmeyi unutmuşum 🙏. Bildiğim kadarıyla bazı kişileri eğitim grubu 1 olarak wp grubuna almışlar ben de dönüş alamayınca belgeler nasıl yetişir diye merak ettim
Gelir knka merak etme

R

Rimmmm

HavaPersonel.Com
Benide aradılar fakat evrak vesaire bir bilgi yok.

İ

İcardi37

HavaPersonel.Com
Kurul mülakatında neler sorulmuştu acaba size ve kaç dakika sürdü?

N

nilsson

HavaPersonel.Com
1 martta belgelerimi eksiksiz teslim ettim ama tarafıma hala dönüş yapılmadı eğitimle alakalı. mail attım dönüş yok telefon da açılmadı. unutuldum mu acaba bilgisi olan var mı? ya da belgelerini teslim ettiği halde eğitim için dönüş bekleyen var mı ben gibi?

K

Kadir25

HavaPersonel.Com
1 martta belgelerimi eksiksiz teslim ettim ama tarafıma hala dönüş yapılmadı eğitimle alakalı. mail attım dönüş yok telefon da açılmadı. unutuldum mu acaba bilgisi olan var mı? ya da belgelerini teslim ettiği halde eğitim için dönüş bekleyen var mı ben gibi?
Yhm için mi?

M

meldisezgin

HavaPersonel.Com
Kurul mülakatında neler sorulmuştu acaba size ve kaç dakika sürdü?
Nasılsın vb Türkçe hal hatır soruldu sonra ingilizce olarak kendinden bahseder misin dediler ordan sohbet açıldı ne okudum nerelerde çalıştım. Havaciliktaydim o işi neden bıraktığım soruldu. Bu tarz ilerledi . Yaklaşık 10 dk anca sürmüştür

Konuyu okuyanlar;