Neden, birde akşam 5 gibi detaylar gelir bugün çağırılanlardan, bilgi verirler neler anlatıldığı ve toplam kaç kişi olduğu gibi konularda, belki 16 şubat grubu içinde bir şey söylerler hatta onlara
bence 1. Eğitim grubu için çağrıldılar ve gbt yapıldı bugün tamamlandı 2. Eğitim grubunun başlaması çağrılması vs geç olur. Umarım bu hafta gelir ama zor bence

Bakalım akşam detaylar gelir diye tahmin ediyorum @brk350

Benim bir diğer merak ettiğim konu ise, foruma üye olmayıp acaba şubat mülakatından kısa süre sonra veya mart ayının başında çağırılıp eğitime başlayan grup(lar) oldu mu, bu detaya göre bugün çağırılan grup acaba 1. mi yoksa 2. grup mu, bu konuda belirsizliğini koruyor halen

Bakalım akşam detaylar gelir diye tahmin ediyorum @brk350

Benim bir diğer merak ettiğim konu ise, foruma üye olmayıp acaba şubat mülakatından kısa süre sonra veya mart ayının başında çağırılıp eğitime başlayan grup(lar) oldu mu, bu detaya göre bugün çağırılan grup acaba 1. mi yoksa 2. grup mu, bu konuda belirsizliğini koruyor halen
Bir tek cuma günü gerek instagram gerek tg gerek buradan çağrılan olduğunu gördük başka günlerde olsaydı haberimiz olurdu illaki.

Bir tek cuma günü gerek instagram gerek tg gerek buradan çağrılan olduğunu gördük başka günlerde olsaydı haberimiz olurdu illaki.
Hayırlısı diyelim ama valla artık gelsin şu cevap gerçekten, en azından olumlu veya olumsuz densin ve şu şu tarihte eğitim olacak falan densin ki önümüze bakalım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.