Geriye sadece tek bir sorunun cevabı kaldı, bugün çağırılan 30'a yakın kişinin arasında 16 şubat günü mülakata giren birinin olup olmadığı, bu sorunun cevabını öğrenebilirsen, bir şekilde tahmin yürütebiliriz süreç ile ilgili
Bence bu olumlu olumsuz mesaj gitmeyenleri yedekte tutuyorlar başka bir açıklaması yok

• Like
Tepkiler: inaktif
Bugün gbt kontrolü için çağrılmıştık yaklaşık 30 kişi vardı . Gbt kontrolü yapıp işe giriş evrak listesini verdiler sağlık testleri dahil.Perşembe ve cuma gününü de teslim günü olarak belirlediler 2 grup şeklinde . Bu grubun eğitimi 1 Nisanda başlayacakmış bir aksilik olmazsa .Benim bildiğim bu kadar başka bir bilgim yok başka grup olacak mı ya da zaten halihazırda var mı inanın bilmiyorum hiç. Umarım dönüş alır herkes en kısa zamanda.
15 inden sonra mülakata girip olumlu dönüş alan var mıydı 30 kişi içinden bilginiz var mı acaba
Siz yaklaşık 30 kişi diyince hepsi 15 inde girip olumlu dönüş alanlar olamaz diye düşündüm ben illaki diğer günlerde girip çağrılan olmuştur bizim bilmediğimiz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.