Bana da form geldi doldurdum ama egitim bilgilerini kapsamadigin icin diyo ben 4 yillik siyasal mezunuyum suraya baksr misiniz

Bana da form geldi doldurdum ama egitim bilgilerini kapsamadigin icin diyo ben 4 yillik siyasal mezunuyum suraya baksr misiniz
Banada form gelmedi kaç gündür özellikle takip ediyorum telefonu yanımdan ayırmıyorum bi sms mail gelir falan diye gelen mesaja bak atmadıkları formu doldurmadığınız için diyor şaka gibi yaa

Bende bakiyorum form geldi dedim herhalde beni sinava davet ederler ama bekliyorum 1 haftadir yok simdi de bu mesaj geldi dalga geciyorlar saka gibi yaaa

Ben de sinirden oluyorum simdi geldi bana da saka gibi yaa okul bilgimi belirtmemisim gercekten uygun gormedik de neyse ama bu nasil birsey ya

Banada eğitim bilgilerinizi belirtmediğiniz için 2024 yılı mülakat süreçlerimize dahil edememekteyiz diye mesaj geldi. Ama bilgileri yazmıştım. Bu bana başvurduğum zamandan beri gelen ilk mesaj. Mülakat süreci ne alaka. Elemek için bi şeyler uydurmuşlar anlaşılan

• Like
Tepkiler: Mrnobody

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.