Sn.

Başvurmuş olduğunuz ilana dair tarafınıza SMS yolu ile gönderilen formu doldurmadığınız için 2024 yılı mülakat süreçlerimize dahil edememekteyiz. İyi günler dileriz.

TGS İnsan Kaynakları B234

Bu mesajda yazan gibi mesaj alan var mı ???

Banada eğitim bilgilerinizi belirtmediğiniz için 2024 yılı mülakat süreçlerimize dahil edememekteyiz diye mesaj geldi. Ama bilgileri yazmıştım. Bu bana başvurduğum zamandan beri gelen ilk mesaj. Mülakat süreci ne alaka. Elemek için bi şeyler uydurmuşlar anlaşılan
Aynisi bana geldi

• Like
Tepkiler: Emrah67
Sn.

Başvuru yapmış olduğunuz pozisyona yönelik tarafınıza göndereceğimiz forma eğitim ve yabancı dil bilgilerinizi eksiksiz olarak girerek kaydetmenizi rica ederiz.

Tarafınıza gün içerisinde 24 saat geçerliliği bulunan link ve şifre gönderilecektir.

Online sınav maili alan var mı ben girmemiştim daha önceden online sınava bana geçen cumartesi günü form gelmediği halde formu doldurmadığınız için sizi sürece dahil edemiyoruz denmişti bende durumu mail yoluyla bildirmiştim anlaşılam maili dikkate almışlar tekrardan form mesajı göndermişler bakalım 24 saat içinde link gelicek mi

Sn.

Başvuru yapmış olduğunuz pozisyona yönelik tarafınıza göndereceğimiz forma eğitim ve yabancı dil bilgilerinizi eksiksiz olarak girerek kaydetmenizi rica ederiz.

Tarafınıza gün içerisinde 24 saat geçerliliği bulunan link ve şifre gönderilecektir.

Online sınav maili alan var mı ben girmemiştim daha önceden online sınava bana geçen cumartesi günü form gelmediği halde formu doldurmadığınız için sizi sürece dahil edemiyoruz denmişti bende durumu mail yoluyla bildirmiştim anlaşılam maili dikkate almışlar tekrardan form mesajı göndermişler bakalım 24 saat içinde link gelicek mi
Banada aynı mesaj geldi

Yeniden değerlendirmeye alıyorlar arkadaşlar. Form smsleri iletilmeye başladı.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.