Numaralarınızı doğru yazdığınızdan eminseniz ve kriterlere uyuyorsanız dönüş olur

benim ki biraz garip tek bende mi böyle; her şey tamam bana sınavla ilgili sms geldi tarafınıza online test gönderilecek diye ne sms link mailde hiç bir şey yok nasıl sınava gireceğim çözemedim.
bilen varsa yardımcı olabilir mi

Arkadaşlar herkese merhaba bir süre önce TGS ağır vasıta ehliyetli olarak başvuru yaptım ama herhangi bir SMS gelmedi benim gibi bu departmana başvurup da SMS Alan yada alamayan varmı

benim ki biraz garip tek bende mi böyle; her şey tamam bana sınavla ilgili sms geldi tarafınıza online test gönderilecek diye ne sms link mailde hiç bir şey yok nasıl sınava gireceğim çözemedim.
bilen varsa yardımcı olabilir mi
Hr peak ile iletişime geçmeye çalışın birde spam kutusuna istenmeyen mail kutusuna bakın mail oraya düşmüş olabilir

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.