Kerim 29 ocakta kurul mülakatına girdim ama ne olumlu ne olumsuz mesaj gelmedi su an aktif çalışıyorum , neden mesaj gelmedi lütfen bumu sorar mısın icerden kimi tanıyorsan lütfenn
Bunu soramam bunun için kendim için sorsam bile cevap vermezler maalesef. Ayrımcılık olduğunu düşündürtebilir soracağım kişi maalesef o şeylere bakmıyor.

Kerim 29 ocakta kurul mülakatına girdim ama ne olumlu ne olumsuz mesaj gelmedi su an aktif çalışıyorum , neden mesaj gelmedi lütfen bumu sorar mısın icerden kimi tanıyorsan lütfenn
Tabi ki de böyle bir soru soramaz siz de böyle şeyler denemeyin bir kere biri sizi fark ederse thy hayatnız sona erer böyle işlerle uğraşmayın içerden bilgi almaya çalışmayın olan size olur

• Like
Tepkiler: Kerim3477
yav hala gelmedi mi cidden ben de seni merak ediyordum acaba kabul edildin mi diye 😂 aktif çalışıyorsan işkur iep denilen sistemden yararlanamıcaksın o zaman öyle mi

yav hala gelmedi mi cidden ben de seni merak ediyordum acaba kabul edildin mi diye 😂 aktif çalışıyorsan işkur iep denilen sistemden yararlanamıcaksın o zaman öyle mi
Yararlanamıcam ve kabul edilmedim bence çünkü 29 ocakta giren cogu kişiye olumlu geldi bana hiç mesaj gelmedi olumsuz gidende olmuş ama ben herhalde sigortam var diye elendim mesaj atmaya değer bile görmediler bence gerçi sitede baktığım üzere harekatı olacak 2 kişiye olumlu mesaj gitmiş sigortaları yatmalarına ragmen yhm için göremedim bilmiyorum depresyona girdim

Yararlanamıcam ve kabul edilmedim bence çünkü 29 ocakta giren cogu kişiye olumlu geldi bana hiç mesaj gelmedi olumsuz gidende olmuş ama ben herhalde sigortam var diye elendim mesaj atmaya değer bile görmediler bence gerçi sitede baktığım üzere harekatı olacak 2 kişiye olumlu mesaj gitmiş sigortaları yatmalarına ragmen yhm için göremedim bilmiyorum depresyona girdim
kıyamam 😞 duam seninle insallah kabul edilirsin olumlu sonuç alırsın. sigortamız olsa dert olmasa dert. 3 aydan fazla süredir beklemedesiniz çalışmak tabii ki daha mantıklı bu iş çocuk oyuncağı değil. bana olumlu gibi geliyor ama 😅 inşallah hadi bekliyoruz bakalım. hem o sigorta olayı da kendi tercihine kalmış sırf bundan dolayı eleme yapmadıklarını admin önceki konularda söylemişti

• Like
Tepkiler: yhmolacakins

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.