Tgs mülakattan önce bilgilendirmede denilen sgk ne oluyo kabul edin yada etmeyin diye bir seçenek verildi anlamadım onu

Mülakattan önce bilgi verirken sgk ile bi bilgi verildi ama anlamadım kabul edin yada etmeyin diye vs o nedir acaba
İep diye bir şey. En az 30 gün sigorta girişinin olmaması halinde bundan yararlanabiliyorsun ve öncelik tanıyorlar. 2 ay günlük 850 tl olarak maaşın hesaplanıyor geri kalan aylarda tgs ödüyor maaşını

1 ay zaten eğitim sürüyo, sonraki ay alışma süreci derken atlatırsın. Öncelik tanıyorlar
hiç yan hakları hakkında bilgi verilmedi orada normalmi böyle olması yani yan haklarımız ne tam olarak fazla bilgim yok e posta yoluyla bilgilendirmedikleri içinde orada sadece maaş bilgisi verildi vs geçildi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.