İyi geçmişti ingilizce konuştum başta sonrasında zaten calıstıgım icin o iş hakkında sorular soruldu,arkadaşınıza direkt olumsuz mu geldi yoksa benim gibi aranmış mıydı hizmet dökümü için,birde siz mülakata giderken götürmüş muydunuz sgk belgesini
Bende mesajda yazıyordu getirmem gerektiği

Ben 23 şubatta kurul mülakatına girdim ama daha dönüş olmadı devam ediyor olma ihtimali ne acaba bileniniz var mı? @admin

Ben 23 şubatta kurul mülakatına girdim ama daha dönüş olmadı devam ediyor olma ihtimali ne acaba bileniniz var mı? @admin
Çok uzun bir süre geçmiş. Ancak olumsuz mesajını görmeden olumsuz denilemez. Süreç halen devam ediyor çağırmalar ve mülakatlar oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun olumlu veya olumsuz mesaj bekleyeceksiniz..

Çok uzun bir süre geçmiş. Ancak olumsuz mesajını görmeden olumsuz denilemez. Süreç halen devam ediyor çağırmalar ve mülakatlar oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun olumlu veya olumsuz mesaj bekleyeceksiniz..
Okuyor olmam (son dönemdeyim) ve hali hazırda havaşta çalışıyor olmam(istanbul dışında) beklettikleri anlamına gelebilir mi çünkü mülakatım ve yerinde ingilizce sınavım çok iyi geçti ve benimle aynı durumda olan arkadaşıma da dönüş olmadı. @admin

Okuyor olmam (son dönemdeyim) ve hali hazırda havaşta çalışıyor olmam(istanbul dışında) beklettikleri anlamına gelebilir mi çünkü mülakatım ve yerinde ingilizce sınavım çok iyi geçti ve benimle aynı durumda olan arkadaşıma da dönüş olmadı. @admin
Olabilir evet. Havaş etkili olmaz ancak okumanız büyük bir etken örgün ise sorun yaratabilir.

Arkadaşlar ben sağlık raporunu nerden alınması konusunda biraz kararsız kaldım.
Yarın maalesef hiç bir yer vermiyor galiba.
Florya işleriniz yarım kalır odyometri ve akciğer solunum testi pazartesiye kalır tekrar gelmeniz gerek fiyat 800 dediler.
Bahçelievler de bir klinik söylendi onun fiyatı 500 TL denildi. Siz ne düşünüyorsunuz. Ne yapmaya karar verdiniz?
Ben merterde hepsini ayni anda cikardim bel grafiside dahil 1 saat icinde hazir oldu fiyat ise 2200 tl odedim 4 nisanda 2026 da monemer di ismi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.