Aynen öyle özellikle maaşı duyduğum zaman sıfır heyecanla girdik mülakata hiç heyecan kalmamıştı arkadaşımla konuşuyor gibi konuştum. Hatta heyecanın yok gibi sakinsin gibi bi soru sorar gibi oldular. 5 sene havacılık okudum ben dilimi de geliştirdiğimi düşünüyorum. 25 lira için kendimi satamam
siz kabul etmediniz mi işkuru

Primler kaldırılsaydı söylerlerdi bence ya veya ben kaçırdım
Primler hakkında herhangi bir bilgi verilmedi. Mülakatta birebir soran ve bilgi alan varsa yazabilirse bilgilenmiş oluruz.
Primleri mülakatta birebir özellikle sordum. Lisans, dil ve devam primi olarak 3 prim var. Bu primlerin kaç tl olduğunu söylemediler, dil primi için yds 75+ yapmamız gerekiyormuş bunu söylediler sadece. Devam primi için de hiç rapor ve ücretsiz izin almamak gerekiyor.

Primleri mülakatta birebir özellikle sordum. Lisans, dil ve devam primi olarak 3 prim var. Bu primlerin kaç tl olduğunu söylemediler, dil primi için yds 75+ yapmamız gerekiyormuş bunu söylediler sadece. Devam primi için de hiç rapor ve ücretsiz izin almamak gerekiyor.
üniversite primi kadrolulara veriliyor diye biliyordum

Kesinlikle söylediklerinize katılıyorum. Verilen emek karşılığında alınanlar tatmin edici değil. Dipnot olarak ; 3 oda vardı ,1 tanesi için konuşuyorum. Mülakatı yapan kişileri de daha dikkatli seçmeleri gerekiyor bence yöneticiler. En azından mülakatı yapan kişiler daha sıcakkanlı daha güler yüzlü olarak bu işin nasıl yapılacağını rol model olarak göstermeli. Mülakata gelen kişileri rahatlatmalı. Üzerlerindeki soğukluk ortamı daha da gerginleştiriyor.
Mülakat konusunda söylediklerinize katılıyorum, bana bakan çatık kaşlar, sürekli sözümün kesilmesi ve ses yükseltilmesini daha önce girdiğim hiç bir mülakatta görmedim. Tam bir saygısızlık!

Dün Antalya için ben de mülakata girdim. Benim mülakatım çok yumuşaktı. Hiç olumsuz vibe vermediler. Tam tersi baya sohbet havasında geçti.

• Like
Tepkiler: lale ve Phoenix
Mülakat konusunda söylediklerinize katılıyorum, bana bakan çatık kaşlar, sürekli sözümün kesilmesi ve ses yükseltilmesini daha önce girdiğim hiç bir mülakatta görmedim. Tam bir saygısızlık!
Ben de bu konuya cevap vermek istiyorum, 3 farklı odada mülakat gerçekleşti. (Antalya) Benim girdiğim odadaki kişiler çok güleryüzlüydü, beni germek yerine daha rahat hissettirdiler. Böyle bir deneyim yaşamanıza çok üzüldüm…

Dün Antalya için ben de mülakata girdim. Benim mülakatım çok yumuşaktı. Hiç olumsuz vibe vermediler. Tam tersi baya sohbet havasında geçti.
Gördüğüm kadarıyla aynı odalarda girenler aynı şeyleri söylüyor, bazıları odadan gülerek çıkarken ben çok gergin çıktım, malum kavga eder gibi konuştukları için. Belki daha güler yüzlü insanlar olsaydı karşımda daha güzel geçebilirdi. Mülakatı yapan kişilerin tutumlarının bu kadar farklı olmasını haksızlık olarak görüyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.