Gördüğüm kadarıyla aynı odalarda girenler aynı şeyleri söylüyor, bazıları odadan gülerek çıkarken ben çok gergin çıktım, malum kavga eder gibi konuştukları için. Belki daha güler yüzlü insanlar olsaydı karşımda daha güzel geçebilirdi. Mülakatı yapan kişilerin tutumlarının bu kadar farklı olmasını haksızlık olarak görüyorum.
Benim mülakatımda 2 kadın, 1 erkek vardı. Erkek olanla İngilizce konuştuk, kadınların biriyle de Türkçe konuştuk. Diğer kadın hiç konuşmadı. Gerici bir ortam olup olmaması o an şans işi anlaşılan.

• Like
Tepkiler: Phoenix
Bende de 2 kadın 1 erkek vardı. Erkek olan iki yabancı dilimde sorularla ilgilendi, kadınların ikisi de Türkçe sorular yöneltti. Cidden şans işi ve arkadaşın dediği gibi herkese eşit yaklaşılsa daha iyi olurdu.

• Like
Tepkiler: Phoenix ve gunes
Ne tarz sorular soruldu arkadaşlar ingilizcede çok zorladılar mı özellikle yardımcı olursanız cok sevinirim

6 ay sonra gönderiyorlar ne demek ben o kısmı anlayamadım , açıklayabilir misiniz ? Bunu neye dayanarak söylediniz

6 ay sonra gönderiyorlar ne demek ben o kısmı anlayamadım , açıklayabilir misiniz ? Bunu neye dayanarak söylediniz
Açıla ilan dönemsel olduğu için 6 aylık alım yapılıyor. Yapılan sunumda ise geçen sene kimsenin işe devam ettirilmediğini bu sene de aynı şekilde olabileceğini söylediler.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.