Bende istanbul bayrampaşada yaşıyorum , 06.05 pazartesi teslim ettim evraklarımı . Çıkışımı vermedim aramadılar daha diye.

Ne iş yapıyorsunuz şuan
ben dağıtım şoförüyüm bölgeyi benden başka bilen yok o yüzden yeni gelen arkadaşa bir hafta daha öğretmem lazım şimdi aniden ararlarsa eğitim için pazartesi veya salı çağırırlarsa burayı bu şekilde bırakma imkanımız yok o yüzden İnşallah 5 gün önce falan ararlar ileri bir tarih söylerler

• Like
Tepkiler: HavacıKamuran
ben dağıtım şoförüyüm bölgeyi benden başka bilen yok o yüzden yeni gelen arkadaşa bir hafta daha öğretmem lazım şimdi aniden ararlarsa eğitim için pazartesi veya salı çağırırlarsa burayı bu şekilde bırakma imkanımız yok o yüzden İnşallah 5 gün önce falan ararlar ileri bir tarih söylerler
hocam 13 veya 16 gibi söylentiler var umarım 16 sı olur daha geç en azından ama 13 olur ise de kendinizi yine ona göre ayarlayın

Hocam bu söylenti içeriden mi yoksa insan kaynaklarından mı öğrendiniz bende telefon bekliyorum eğitim için sağ olun teşekkürler .
eğitimdeki bir arkadaşa hoca söylemiş ama onlarda net bir şey bilmiyor bunlar tahmini daha geç de olabilir ama yine de herkes kendini ona göre hazırlarsa en azından sıkışmaz diye duyumu aktarmak istedim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.