Pişmanlığınızın sebepi nedir acabamerhaba öncelikle tarafınıza online ingilizce genel yetenek sınavı atılıyor. olumlu geçmesi durumunda bunu thy genel müdürlükte tekrar yerinde yapıyorsunuz. ondan da geçerseniz ing türkçe mülakata gidiyosunuz. türkçe kurul ve ingilizce beraber oluyor. geçmeniz durumunda da 1 ay eğitiminiz oluyor sonra başlıyorsunuz. ben ocak ayında başvurmuştum tüm süreçlerin bitip işe başlamam mart ayını bulmuştu. girerken de çok stres yapmıştım ama şimdi girdiğime de pişmanım açıkçası.
Maaş durumu nasıl acabamerhaba öncelikle tarafınıza online ingilizce genel yetenek sınavı atılıyor. olumlu geçmesi durumunda bunu thy genel müdürlükte tekrar yerinde yapıyorsunuz. ondan da geçerseniz ing türkçe mülakata gidiyosunuz. türkçe kurul ve ingilizce beraber oluyor. geçmeniz durumunda da 1 ay eğitiminiz oluyor sonra başlıyorsunuz. ben ocak ayında başvurmuştum tüm süreçlerin bitip işe başlamam mart ayını bulmuştu. girerken de çok stres yapmıştım ama şimdi girdiğime de pişmanım açıkçası.
çok yorucu ve içeride A0 ingilizce personeller var ve bu insanlar şefin olup sana emir veriyoPişmanlığınızın sebepi nedir acaba
aylık 40 45 yakın 3 ayda bir çift maaş ama çektiğin bu yorgunluğa strese değmiyor promosyonlar ikramiyeler cart curtlar var tabii ki ama yine asla değmez benceMaaş durumu nasıl acaba
Her sene olduğu gibi Ocakta ilan açılır.
aylık 40 45 yakın 3 ayda bir çift maaş ama çektiğin bu yorgunluğa strese değmiyor promosyonlar ikramiyeler cart curtlar var tabii ki ama yine asla değmez bence
3 ayda 1 çift maaş bahsettiğiniz 40-45 in içindemi yoksa 40-45 haricinde ekstramı bilgi verebilirmisiniz acabaaylık 40 45 yakın 3 ayda bir çift maaş ama çektiğin bu yorgunluğa strese değmiyor promosyonlar ikramiyeler cart curtlar var tabii ki ama yine asla değmez bence
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.