Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memurluğu
merhaba öncelikle tarafınıza online ingilizce genel yetenek sınavı atılıyor. olumlu geçmesi durumunda bunu thy genel müdürlükte tekrar yerinde yapıyorsunuz. ondan da geçerseniz ing türkçe mülakata gidiyosunuz. türkçe kurul ve ingilizce beraber oluyor. geçmeniz durumunda da 1 ay eğitiminiz oluyor sonra başlıyorsunuz. ben ocak ayında başvurmuştum tüm süreçlerin bitip işe başlamam mart ayını bulmuştu. girerken de çok stres yapmıştım ama şimdi girdiğime de pişmanım açıkçası.
Genel yetenekte ne soruluyor ve eğitim nerede yapılıyor?

merhaba öncelikle tarafınıza online ingilizce genel yetenek sınavı atılıyor. olumlu geçmesi durumunda bunu thy genel müdürlükte tekrar yerinde yapıyorsunuz. ondan da geçerseniz ing türkçe mülakata gidiyosunuz. türkçe kurul ve ingilizce beraber oluyor. geçmeniz durumunda da 1 ay eğitiminiz oluyor sonra başlıyorsunuz. ben ocak ayında başvurmuştum tüm süreçlerin bitip işe başlamam mart ayını bulmuştu. girerken de çok stres yapmıştım ama şimdi girdiğime de pişmanım açıkçası.
Merhaba ön lisans öğrencisi ingilizce b2 seviyesi Yhm olabilir mi Tgs de ? Yoksa diploma cidden şart mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.