Anladım ama yine de işe başlama tarihi gecikecek gibi görünüyor ben gibi çalışanların ve SGK primi yatanların
Ben de son 1 ay içinde sigortalıydım fakat bir farkımız olmayacak yinede çok fazla bir gecikme olacağınıda sanmıyorum içinizi ferah tutun bence olumsuz bir şey değil yine de

2 aylık deneme süresi oluyor bu süre bittikten sonra isterlerse işten çıkartabilirler. kabul edecek olanlar bunu göze alsın.

Tgs mülakatlarına girip İEP hakkında detaylı bilgi edinen oldu mu? Son 1 ayda sigorta primi yapmayanlara öncelik veriliyorlarmış. İyice hali hazırda işsiz kalmamak için geçici işlerde çalışanlar elecek mi yani. Bu biraz saçma olmaz mı? Nitelik ve yeterlilik çok yeterliyse.
2 aylık deneme süresi oluyor bu süre bittikten sonra isterlerse işten çıkartabilirler. kabul edecek olanlar bunu göze alsın.
Nasıl yani şimdi bunu kabul etmedik farzedelim ama işe alındık 2 ay deneme süresi bizde olmucak mı ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.