tamamlandı mı bilmiyorum ama bana dün olumsuz döndüler. anlamadım iyi de geçmişti. yeni de bir departmandı epey alacağız falan demişlerdi. kısmet

tamamlandı mı bilmiyorum ama bana dün olumsuz döndüler. anlamadım iyi de geçmişti. yeni de bir departmandı epey alacağız falan demişlerdi. kısmet
bana da olumsuz göndermişler dün, İngilizce mülakat kolay geçmişti ama genel kültür ve yetenek sorularına zaman yetmemişti, puanım yetmedi galiba.

ben ilk aşama olan bilgisayardan girdiğimiz sınavı ve ardındaki yüz yüze ingilizce mülakatı geçtim. ondan sonra yönetici mülakatı yapıldı. yaklaşık 10dk falan sürdü sohbet edasında anlamadığım bir şekilde olumsuz döndüler

ben ilk aşama olan bilgisayardan girdiğimiz sınavı ve ardındaki yüz yüze ingilizce mülakatı geçtim. ondan sonra yönetici mülakatı yapıldı. yaklaşık 10dk falan sürdü sohbet edasında anlamadığım bir şekilde olumsuz döndüler
yönetici mülakatı ayrı bir günde mi olmuştu ?
Ben girmedim yönetici mülakatına direkt olumsuz geldi bana, ingilizice mülakatından sonra.

evet ayrı bir gün oldu. ilk sınav oldu, yanılmıyorsam ondan 1 buçuk 2 hafta sonra arayıp yüz yüze mülakata çağırıldım.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.