TGS Tgs İs ilanları

• Konbuyu başlatan esatakg
  • Başlangıç tarihi
E

esatakg

HavaPersonel.Com
Tgs ye alım ne zaman başlayacak

admin

admin

Admin
Moderatör
Aralık ayında yayınlanacak. Şu an işkur sitesi üzerinde ramp işçisi ilanı açık.

R

rumay

HavaPersonel.Com
Tgs ye alım ne zaman başlayacak
Arkadaşlar aslında alım diye bisey yok siz torpilinizi bulduğunuzda sizi çağırıyorlar öyle Aralıkmış yok ocakmıs subatmis bunlara takılmayın belki açar aralıkta belki açmaz ama daha 2 gün önce yani pazar günü tgsnin mülakatina çağırılanlar olmus ve tgs hemen hemen her gün arayıp torpilli olanları yani hemen mülakata çağırıyor onun için hevesinizi kırmak istemem ama eğer adamınız varsa durmayın simdide gidebilirsiniz mülakata yani illa aralığı beklemenize gerek yok hem zaten aralık olsa ne olcak ki yine torpilileri alacaklar yani demem o,ki şuanda bile işe alim yapiyolar

admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar aslında alım diye bisey yok siz torpilinizi bulduğunuzda sizi çağırıyorlar öyle Aralıkmış yok ocakmıs subatmis bunlara takılmayın belki açar aralıkta belki açmaz ama daha 2 gün önce yani pazar günü tgsnin mülakatina çağırılanlar olmus ve tgs hemen hemen her gün arayıp torpilli olanları yani hemen mülakata çağırıyor onun için hevesinizi kırmak istemem ama eğer adamınız varsa durmayın simdide gidebilirsiniz mülakata yani illa aralığı beklemenize gerek yok hem zaten aralık olsa ne olcak ki yine torpilileri alacaklar yani demem o,ki şuanda bile işe alim yapiyolar
Bu düşünce bence artık yanlış çünkü içeridekiler çalışan profilinin giderek değiştiğini söylüyorlar. Yani elbette aradan bir şekilde girenler oluyordur fakat artık liyakata yönelik alımlar yapmaya çalışıyorlar. Operasyon git gide yoğunlaşıyor yer hizmetlerini güçlü tutmazsa bu operasyonları kaldıramaz.

R

rumay

HavaPersonel.Com
Malesef halen ****** olayları var bu değişmez.ben sadece tgs diye kendilerini sartlamasinlar diğer sirketlerede baksınlar diyorum.yazik o insanların emeklerine çünkü.

M

Mustafa34

HavaPersonel.Com
Bu düşünce bence artık yanlış çünkü içeridekiler çalışan profilinin giderek değiştiğini söylüyorlar. Yani elbette aradan bir şekilde girenler oluyordur fakat artık liyakata yönelik alımlar yapmaya çalışıyorlar. Operasyon git gide yoğunlaşıyor yer hizmetlerini güçlü tutmazsa bu operasyonları kaldıramaz.
Bu düşünce yanlış sizindr aralık olcağı kesin değil açıklamalar 2024 diyor aralık olur ama gizliden alım olur geçen senenin aynısını yaşacaz yine geçen senede aralıkda aynısını yaşadım adama diyom biz ne olcaz insan kaynaklarına 2024 kadar ingilizce çalış diyor bana dalga geçer gibi benim 1 senem çöp oldu zaman geri gelmiyor işte
Not: ****** ise hayla var gözümle şahidim ****** yok diyene inanmam net ve kesin.kralı gelse inandıramaz beni ****** yok diyen

R

rumay

HavaPersonel.Com
****** var.bize üniversitede hocalarımız söylüyordu Bi sirket var ki o torpille alır diye ben daha ordan bilirim yani sonra işin içine girince daha iyi anladım resmen kendilerinden olanları alıyorlar o bu devran elbet dönecek yanlarına kalmayacak ne kuldan utanırlar nede allahtan korkarlar bak şuanda bile tgs i.k ya git orda mülakat vardır ilan açtı diye bisey yok gözümün önünde çocuk ingilzice sınavına girmeden ingilizcesi yok çocuğu direk işe aldılar neyse bidaha 2023 yok ya 2053 e dekimse garanti veremez

A

Adem

HavaPersonel.Com
Aralık ayında yayınlanacak. Şu an işkur sitesi üzerinde ramp işçisi ilanı açık.
Bulamadım daha doğru ramp işcisi sayfa karşıma çıkıyor ama başvuru denen bı yazı görmedim yardımcı olacak bı kral yokmu rica etsem

B

burakkk

HavaPersonel.Com
arkadaşlar selam beni az önce TGS aradı. mühendis için açılan ilana başvurmuştum mülakata çağırdılar. mülakat ve şartlar ile ilgili bilgi almam mümkün mü

S

StpVlnc

HavaPersonel.Com
arkadaşlar selam beni az önce TGS aradı. mühendis için açılan ilana başvurmuştum mülakata çağırdılar. mülakat ve şartlar ile ilgili bilgi almam mümkün mü
Merhaba,
TGS mühendis ilanı için alımlar tamamlandı mı, bilginiz var mı acaba ?

B

burakkk

HavaPersonel.Com
tamamlandı mı bilmiyorum ama bana dün olumsuz döndüler. anlamadım iyi de geçmişti. yeni de bir departmandı epey alacağız falan demişlerdi. kısmet

S

StpVlnc

HavaPersonel.Com
tamamlandı mı bilmiyorum ama bana dün olumsuz döndüler. anlamadım iyi de geçmişti. yeni de bir departmandı epey alacağız falan demişlerdi. kısmet
bana da olumsuz göndermişler dün, İngilizce mülakat kolay geçmişti ama genel kültür ve yetenek sorularına zaman yetmemişti, puanım yetmedi galiba.

B

burakkk

HavaPersonel.Com
ben ilk aşama olan bilgisayardan girdiğimiz sınavı ve ardındaki yüz yüze ingilizce mülakatı geçtim. ondan sonra yönetici mülakatı yapıldı. yaklaşık 10dk falan sürdü sohbet edasında anlamadığım bir şekilde olumsuz döndüler

S

StpVlnc

HavaPersonel.Com
ben ilk aşama olan bilgisayardan girdiğimiz sınavı ve ardındaki yüz yüze ingilizce mülakatı geçtim. ondan sonra yönetici mülakatı yapıldı. yaklaşık 10dk falan sürdü sohbet edasında anlamadığım bir şekilde olumsuz döndüler
yönetici mülakatı ayrı bir günde mi olmuştu ?
Ben girmedim yönetici mülakatına direkt olumsuz geldi bana, ingilizice mülakatından sonra.

B

burakkk

HavaPersonel.Com
evet ayrı bir gün oldu. ilk sınav oldu, yanılmıyorsam ondan 1 buçuk 2 hafta sonra arayıp yüz yüze mülakata çağırıldım.

Konuyu okuyanlar;