Arkadaşlar role play diye bir şey yok. Ben yolcuyum beni nasıl yönlendirirsin demek veya bagajınızı şuraya bırakın demek role play değildir.
Ne bileyim dersek direk elenme sebebi mantıklı Bi ik olsa bence bu tarz soruların sorulması yanlış çünkü arkadaşımın hic tecrübesi yokken bu sorunun aynısı sorulmus mantıksız yani

Ne bileyim dersek direk elenme sebebi mantıklı Bi ik olsa bence bu tarz soruların sorulması yanlış çünkü arkadaşımın hic tecrübesi yokken bu sorunun aynısı sorulmus mantıksız yani
Soru şudur bana çıkışı tarif eder misin ? Bana bagajınızı bandın üzerine yerleştirir misiniz der misin ? Bana uçuşunuz şu kadar gecikmeli olarak gerçekleşecek der misin ?

Gibi...

Haklısınız yanlış bir tabir kullanmışım. Ne bileyim elbette denmez.

Ancak yukarıdakiler role play diye adlandırılan mülakat türüne giriyor mu bilmiyorum. Role playde öncelikle bir senaryo verilir ve size rolünüz söylenir. Daha önce türk hava yollarında role play mülakatlar olmuştu ve yukarıdaki gibi değildiler.

B
Soru şudur bana çıkışı tarif eder misin ? Bana bagajınızı bandın üzerine yerleştirir misiniz der misin ? Bana uçuşunuz şu kadar gecikmeli olarak gerçekleşecek der misin ?

Gibi...

Haklısınız yanlış bir tabir kullanmışım. Ne bileyim elbette denmez.

Ancak yukarıdakiler role play diye adlandırılan mülakat türüne giriyor mu bilmiyorum. Role playde öncelikle bir senaryo verilir ve size rolünüz söylenir. Daha önce türk hava yollarında role play mülakatlar olmuştu ve yukarıdaki gibi değildiler.
Bunlar zaten role play değil soru cevap ancak izmirde role play olmus diye başka Bi sayfadan görmüştüm

Halen kod mesaji alıpta online sınava katılmayan varmı?veya online sınavlar devam ediyormu?

Artık kimseden ses seda çıkmıyor online sınavlar en son 7 şubatta son buldu gibi istanbul için
7 şubata kadar girenlerede yerinde ingilizce sınavı içinde hiç dönüş yapılmadı galiba burda yazılan mesajlara istifaden söylüyorum tabi belki vardır dönüş yapılan bende 7 şubatta girdim online sınavlara en son 10 gün oldu hala olumlu olumsuz bir sonuç yok yerinde ingilizce sınavı devam ediyor mu acaba onunla ilgili bir bilgide yok

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.