Simayybarc

Üye
9 Şub 2024
15
3
0
Tgs online ing ve genel yetenek sınavları kötü geçen , ingilizcede en az 5-6 yanlış vardır diye şüphe edip yinede yerinde sınav daveti alanlar var mı?

Yerinde sınava davetlerinde devam ettiğini düşünmüyorum yavaş yavaş olumsuz sms leri atarlar gibi

Izmirde role playler oluyormuş galiba istanbulda girenlerden ben hic boyle bisey duymadım sanki banada öyle geldi İstanbul biraz ağır isliyor gibi süreci

Izmirde role playler oluyormuş galiba istanbulda girenlerden ben hic boyle bisey duymadım sanki banada öyle geldi İstanbul biraz ağır isliyor gibi süreci

Ben böyle bir şey duymadın. Deneyimini aktaran arkadaşlar da böyle şeyler iletmediler.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.