Pozisyon veya İlan Adı
Ramp işcisi istanbul
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bana da sms gelmedi fakat Ben artık sürecin bu saatten sonra bizler için olumlu ilerleyeceğine dair ümidimi kaybettim Zaten gelmediyse de gelir bu başlık da yazan arkadaşlar ramp için değil mi yhm ne gitmiş genel olarak bildiğim

Bu şirketin sergilediği davranışlar o kurumsal kimliğinden o kadar uzak kaldı ki bu süreçte SMS gelmemesi ne rağmen sanki bizler için de süreç bitti gibi daha cuma günü dtm ye gidip insan kaynaklarıyla görüştüm herhalde ondan sonra sms atmak akıllarına geldi bunca zamandır tüm firmalar sms mail yoluyla bir bilgi vermişti ama tgs bunu yapmamıştı cuma günü görüştüğüm kişi ise süreçlerin durdurulduğunu genel müsürlükten haber beklediklerini haber geldiğinde öncelikle evrak teslim alan adayları çağıracaklarını fakat bunun ne zaman olacağına dair bir bilgisinin olmadığını söylemişti bugün de bazı kişilere süreçlerin durdurulduğu sms leri atılmaya başlanmış bile.

Sayın Adayımız,
Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi ve istihdam süreçlerimize ayırdığınız zaman için teşekkür ederiz.

Bölgesel gelişmelerin havacılık operasyonları ve personel planlamaları üzerindeki etkileri doğrultusunda, operasyon pozisyonlarına ilişkin planlanan istihdam ihtiyaçlarımız yeniden değerlendirilmiştir. Bu kapsamda, mevcut dönemde planlanan işe girişlerin gerçekleştirilemeyeceğini üzülerek bildirmek isteriz.

2026 yılı içerisinde ilgili pozisyonlara yönelik ihtiyaç oluşması halinde, öncelikli olarak sizinle iletişime geçileceğini bildirir, anlayışınız için teşekkür eder, kariyer yolculuğunuzda başarılar dileriz. :/

Ramp için bu şekilde sms aldım dün gönderilen sms ile bana gelen farklı 2026 yılında alım olduğunda öncelikli olarak sizinle iletişime geçeceğiz diyorlar

Sayın Adayımız,
Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi ve istihdam süreçlerimize ayırdığınız zaman için teşekkür ederiz.

Bölgesel gelişmelerin havacılık operasyonları ve personel planlamaları üzerindeki etkileri doğrultusunda, operasyon pozisyonlarına ilişkin planlanan istihdam ihtiyaçlarımız yeniden değerlendirilmiştir. Bu kapsamda, mevcut dönemde planlanan işe girişlerin gerçekleştirilemeyeceğini üzülerek bildirmek isteriz.

2026 yılı içerisinde ilgili pozisyonlara yönelik ihtiyaç oluşması halinde, öncelikli olarak sizinle iletişime geçileceğini bildirir, anlayışınız için teşekkür eder, kariyer yolculuğunuzda başarılar dileriz.

Saygılarımızla, B050

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.