Pozisyon veya İlan Adı
Ramp işcisi istanbul
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
18 Şub 2025
538
247
560
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bekliyoruz ve en sonda bir kuru mesajla yere cakıldık hakkimizda hayirlisi olsun bu sene hic bir ilan acilmaz bilginize ben boyle dusunuyorum artik 2027 ocak kaldik bilginize

Mesajda bu

Sayın Adayımız,
Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi ve operasyon pozisyonlarımıza yapmış olduğunuz başvuru için teşekkür ederiz.

Bölgesel gelişmelerin havacılık operasyonları ve personel planlamaları üzerindeki etkileri doğrultusunda, ilgili pozisyonlara yönelik istihdam ihtiyaçlarımız yeniden değerlendirilmiştir. Bu kapsamda, mevcut dönemde planlanan istihdam sayılarında güncellemeye gidilmiş olup yeterli personel sayısına ulaşıldığından istihdam süreçleri durdurulmuştur.

İlerleyen dönemlerde açılabilecek ilanlarımızı takip ederek uygun pozisyonlara yeniden başvuru yapabilir, şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, kariyer yolculuğunuzda başarılar dileriz.

Saygılarımızla, B050

Herkese başarilar kariyerimiz buraya kadarmış :(

Ben olumlu aldım. Bana bu mesaj gelmedi. Mail de gelmedi. Olumlu alan arkadaşlardan bu mesajı alan var mı?
ben de egitim haberi bekliyordum 6 martta evrak teslim ettim bana da sms gelmedi, marttan beri işsiz bi şekilde bekliyorum almıcaklarsa gelse de işe girsek en azından

Bana gelmemiş mesaj

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.