Hem sms hemde mail olarak geldi.BENDE 7 OCAKTA BAŞVURDUM AMA HALA 2.FORM GELMEDİ. SİZE SMS OLARAK MI GELDİ?
SİZ NE ZAMAN YAPMIŞTINIZ BAŞVURU BANA SMS GELMEYİNCE ŞÜPHELENDİM ACABA BİR YANLIŞ MI YAPTIM DİYE AMA TEKRAR BAŞVURU DEDİĞİMDE 6 AY ENGELİNE TAKILDI BAŞVURUM ALINMIŞTIR HERHALDE BEKLEYELİM BAKALIMHem sms hemde mail olarak geldi.
başvuru ilanı açıldıktan hemen sonra yaptım ben. hepimiz için hayırlısı olsun.SİZ NE ZAMAN YAPMIŞTINIZ BAŞVURU BANA SMS GELMEYİNCE ŞÜPHELENDİM ACABA BİR YANLIŞ MI YAPTIM DİYE AMA TEKRAR BAŞVURU DEDİĞİMDE 6 AY ENGELİNE TAKILDI BAŞVURUM ALINMIŞTIR HERHALDE BEKLEYELİM BAKALIM
Başvuru yaptıktan sonra 3 gün sonra bir form daha yolladılar onu da doldurdum. Haftaya hafta içi ararlar mı mülakat için vs. Bu 2. form geldiğinde seçilmiş mi oluyoruz?. Biri beni aydınlatabilir mi.
Peki ilk formu doldurduktan sonra sms göndermeme gibi bir durumları var mı?Yüz yüze mülakata çağırılacaksınız. Daha sonra olumlu olursa, sürecinizin olumlu olduğuna dair sağlık tetkiklerini yaptırmanız için SMS ve telefon ile bilgilendirileceksiniz. Şu an belli değil, sürecin başındasınız.
tam olarak ne zaman çağırırlar peki?Yüz yüze mülakata çağırılacaksınız. Daha sonra olumlu olursa, sürecinizin olumlu olduğuna dair sağlık tetkiklerini yaptırmanız için SMS ve telefon ile bilgilendirileceksiniz. Şu an belli değil, sürecin başındasınız.
O belli degil oncede cagirabilirler yada ilan kapandıktan sonra olur siye dusunuyorumtam olarak ne zaman çağırırlar peki?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.