Pozisyon veya İlan Adı
TGS
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

fahmetbey

Üye
8 Ocak 2026
38
9
0
İstanbul
Meslek
Yer Hizmetleri
Başvuru yaptıktan sonra 3 gün sonra bir form daha yolladılar onu da doldurdum. Haftaya hafta içi ararlar mı mülakat için vs. Bu 2. form geldiğinde seçilmiş mi oluyoruz?. Biri beni aydınlatabilir mi.

BENDE 7 OCAKTA BAŞVURDUM AMA HALA 2.FORM GELMEDİ. SİZE SMS OLARAK MI GELDİ?

Başvuru yaptıktan sonra 3 gün sonra bir form daha yolladılar onu da doldurdum. Haftaya hafta içi ararlar mı mülakat için vs. Bu 2. form geldiğinde seçilmiş mi oluyoruz?. Biri beni aydınlatabilir mi.

Yüz yüze mülakata çağırılacaksınız. Daha sonra olumlu olursa, sürecinizin olumlu olduğuna dair sağlık tetkiklerini yaptırmanız için SMS ve telefon ile bilgilendirileceksiniz. Şu an belli değil, sürecin başındasınız.

• Like
Tepkiler: Yusuf akyıldız
Yüz yüze mülakata çağırılacaksınız. Daha sonra olumlu olursa, sürecinizin olumlu olduğuna dair sağlık tetkiklerini yaptırmanız için SMS ve telefon ile bilgilendirileceksiniz. Şu an belli değil, sürecin başındasınız.
Peki ilk formu doldurduktan sonra sms göndermeme gibi bir durumları var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.