Ben 4 de gireceğim biraz gerginim. Bazılarına ertesi gün mülakat mesajı gelmiş bazılarına hala haber yok bunun stresi bile geriyor insanı
çalışıyor musunuz peki, bende gerginim daha girmeden, heyecanımı bastırabilirsem başarılı olurum iye düşünüyorum biryandan da olumsuz olursa diye içim içimi yiyor :rolleyes:

çalışıyor musunuz peki, bende gerginim daha girmeden, heyecanımı bastırabilirsem başarılı olurum iye düşünüyorum biryandan da olumsuz olursa diye içim içimi yiyor :rolleyes:
Ben 4 de gireceğim biraz gerginim. Bazılarına ertesi gün mülakat mesajı gelmiş bazılarına hala haber yok bunun stresi bile geriyor insanı
gerilmenize gerek yok süre yeterli dikkatli ve yavaş yavaş ilerlerseniz çok rahat yaparsınız online sınavdan bir tık daha kolay zaten

@admin mülakat davetleri neye göre gönderiliyor ve ne kadar sürecektir bir bilgin var mı tahmini. Salı günü girdim beklemekteyim hâlâ. Olumlu veya olumsuz diye sonuç alacak mıyız belirsizlik çok streslendiriyor..

• Like
Tepkiler: navyblue

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.