Lbj07

Üye
7 Şub 2024
96
27
0
Arkadaşlar eğitimi 1. Ve 2. Grup olarak ayırmalarının nedeni nedir? Başarı sırası mı yoksa alfabetik sıra mı? Yoksa başka bir yöntem mi var?

Bunu ben de merak ediyorum
1. Gruba Antalya yhm için sonuçlar gitmeye başlamış ama bana hala bir dönüş olmadı. Oysa ki mülakatım baya iyi geçti ve 2 dilden mülakata girdim. 1. Gruba çağırmalarını bekliyorum ama sanırım 2. Gruba çağıracaklar gibi duruyor. Grubun başarı sırası ile alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Hatta belki sürpriz yapıp 2. Gruba bile çağırmayacaklar kim bilir 😀

1. Gruba Antalya yhm için sonuçlar gitmeye başlamış ama bana hala bir dönüş olmadı. Oysa ki mülakatım baya iyi geçti ve 2 dilden mülakata girdim. 1. Gruba çağırmalarını bekliyorum ama sanırım 2. Gruba çağıracaklar gibi duruyor. Grubun başarı sırası ile alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Hatta belki sürpriz yapıp 2. Gruba bile çağırmayacaklar kim bilir 😀
Hayırlısı olsun hakkımızda

Arkadaşlar benide Antalya yhm için olumlu oldu diye aradılar ama daha SMS gelmedi size geldi mi bir de arayan numara normal cep numarası mı yoksa İstanbul numarası mıydı?

Arkadaşlar benide Antalya yhm için olumlu oldu diye aradılar ama daha SMS gelmedi size geldi mi bir de arayan numara normal cep numarası mı yoksa İstanbul numarası mıydı?
Arkadaşlar burası farklı bir konu. Mülakat olumlu olumsuz sonuçlanankar diye bir sürü başlık var. Oraya yazabilirsiniz.

• Like
Tepkiler: ba21
Benim bildiğim 1.gruba 1 ay üzeri sigorta girişi olmayanları aldılar.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.