Antalya'da nerede yaptılar eğitimi bana bu sene için henüz bir yer belirlemedik kolejler ile görüşüyoruz denildi.
Geçen sene yhm ve harekat eğitimi yerinde sınava girdiğiniz yerde yapıldı yani vtr binasında. O binanın sahibi sunexpress onlarında kabin, teorik pilot eğitimleri vs. Orda yapılıyor. Bu sene nerde yaparlar bilemiyorum. Ramp teorik eğitimlerinin nerde yapıldığı hakkında bilgim yok maalesef

Geçen sene yhm ve harekat eğitimi yerinde sınava girdiğiniz yerde yapıldı yani vtr binasında. O binanın sahibi sunexpress onlarında kabin, teorik pilot eğitimleri vs. Orda yapılıyor. Bu sene nerde yaparlar bilemiyorum. Ramp teorik eğitimlerinin nerde yapıldığı hakkında bilgim yok maalesef
Teşekkürler yanıtlarınız için.

• Like
Tepkiler: MrFly
Sözlü mülakata hala çağrılmayan var mı arkadaşlar sözlü içinde geç çağrılma durumu olabilir mi yoksa olumsuz diye mi bişey gelmedi ?

Arkadaşlar bayramda bitti bu olumsuz mail almayanlar Antalya yhm için sizce ne olacak bir bilgisi tahmini olan var mı?

Arkadaşlar şimdi aradılar Tgs Antalya Yhm için, sonucu olumlu olanları (Yönlendirme yapmak yasaktır.) grubuna alacaklarmış ve salı gününe kadar sağlık belgesi teslimi istediler. 10 nisanda da eğitim başlayacakmış

Arkadaşlar şimdi aradılar Tgs Antalya Yhm için, sonucu olumlu olanları ******** grubuna alacaklarmış ve salı gününe kadar sağlık belgesi teslimi istediler. 10 nisanda da eğitim başlayacakmış
Sizce bizde aranır miyiz olumsuz mail almayanlar yoksa olumsuz msj mi gelir

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.