N
Nazkrts
HavaPersonel.Com
Tgs Antalya Yhm için 10 Şubattan sonra kurul mülakatına girenlere dönüş oldu mu, bilgisi olan ya da olumlu olumsuz dönüş alan oldu mu?
13 şubatta girdim herhangi bir dönüş almadımTgs Antalya Yhm için 10 Şubattan sonra kurul mülakatına girenlere dönüş oldu mu, bilgisi olan ya da olumlu olumsuz dönüş alan oldu mu?
Bende hala bekliyorum antalya için yhm dönüş alan duymadımTgs Antalya Yhm için 10 Şubattan sonra kurul mülakatına girenlere dönüş oldu mu, bilgisi olan ya da olumlu olumsuz dönüş alan oldu mu?
Sanırım harekatçı olarak seçilenler çağrılıyor önce13 şubatta girdim herhangi bir dönüş almadım
Ben geçen sene 14 şubatta girdim. 25-26 mart gibi olumlu dönüşü aldım. Bu sene de sizi o civarlarda ararlar ilk eğitim grubu da nisan ayının başlarında başlar.Tgs Antalya Yhm için 10 Şubattan sonra kurul mülakatına girenlere dönüş oldu mu, bilgisi olan ya da olumlu olumsuz dönüş alan oldu mu?
o şekilde olmuştu.Sezona yetiştirmek istiyorlarsa bizi zaten nisan başında eğitime başlamak durumundalar sizin geçen yıl ki eğitim nasıl olmuştu?
Antalya'da nerede yaptılar eğitimi bana bu sene için henüz bir yer belirlemedik kolejler ile görüşüyoruz denildi.o şekilde olmuştu.
1 nisanda eğitime başladık ay onu havalimanındaydık
Yerinde sınava girilen yer demişti birisi ama emin değilim. Kesin bilgiyi @MrFly verecektir.Antalya'da nerede yaptılar eğitimi bana bu sene için henüz bir yer belirlemedik kolejler ile görüşüyoruz denildi.
Geçen sene yhm ve harekat eğitimi yerinde sınava girdiğiniz yerde yapıldı yani vtr binasında. O binanın sahibi sunexpress onlarında kabin, teorik pilot eğitimleri vs. Orda yapılıyor. Bu sene nerde yaparlar bilemiyorum. Ramp teorik eğitimlerinin nerde yapıldığı hakkında bilgim yok maalesefAntalya'da nerede yaptılar eğitimi bana bu sene için henüz bir yer belirlemedik kolejler ile görüşüyoruz denildi.
Teşekkürler yanıtlarınız için.Geçen sene yhm ve harekat eğitimi yerinde sınava girdiğiniz yerde yapıldı yani vtr binasında. O binanın sahibi sunexpress onlarında kabin, teorik pilot eğitimleri vs. Orda yapılıyor. Bu sene nerde yaparlar bilemiyorum. Ramp teorik eğitimlerinin nerde yapıldığı hakkında bilgim yok maalesef
Antalya için halen mülakatlar devam ediyor mu bilgim yok ancak mutlaka mülakat davet mesajı veya olumsuz mesaj tarafınıza iletilecektir.Sözlü mülakata hala çağrılmayan var mı arkadaşlar sözlü içinde geç çağrılma durumu olabilir mi yoksa olumsuz diye mi bişey gelmedi ?
Sizce bizde aranır miyiz olumsuz mail almayanlar yoksa olumsuz msj mi gelirArkadaşlar şimdi aradılar Tgs Antalya Yhm için, sonucu olumlu olanları ******** grubuna alacaklarmış ve salı gününe kadar sağlık belgesi teslimi istediler. 10 nisanda da eğitim başlayacakmış