TGS Tgs Antalya Yhm Mülakat Sonrası Dönüş

• Konbuyu başlatan Nazkrts
  • Başlangıç tarihi
N

Nazkrts

HavaPersonel.Com
Tgs Antalya Yhm için 10 Şubattan sonra kurul mülakatına girenlere dönüş oldu mu, bilgisi olan ya da olumlu olumsuz dönüş alan oldu mu?

İ

İreeem

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Tgs Antalya Yhm için 10 Şubattan sonra kurul mülakatına girenlere dönüş oldu mu, bilgisi olan ya da olumlu olumsuz dönüş alan oldu mu?
Bende hala bekliyorum antalya için yhm dönüş alan duymadım

A

Alper Cansu

13 Şubat'ta mülakata girdim bende halen dönüş yok çok sabır isteyen bir durummuş gerçekten.

1

1337

Arkadaşlar yanlış biliyor olabilirim fakat harekatçı olarak geçen sene başlayan bir arkadasimdan öğrendiğim kadarıyla harekat eğitimi 2 ay sürüyor o yüzden onlar öncelikli çağrılıyor olabilir

Zxxs

Zxxs

Yok ya ümitler iyice tükenmeye başladı

M

MrFly

Ben geçen sene 14 şubatta girdim. 25-26 mart gibi olumlu dönüşü aldım. Bu sene de sizi o civarlarda ararlar ilk eğitim grubu da nisan ayının başlarında başlar.

A

Alper Cansu

Sezona yetiştirmek istiyorlarsa bizi zaten nisan başında eğitime başlamak durumundalar sizin geçen yıl ki eğitim nasıl olmuştu?

A

Alper Cansu

o şekilde olmuştu.
1 nisanda eğitime başladık ay onu havalimanındaydık
Antalya'da nerede yaptılar eğitimi bana bu sene için henüz bir yer belirlemedik kolejler ile görüşüyoruz denildi.

M

MrFly

Antalya'da nerede yaptılar eğitimi bana bu sene için henüz bir yer belirlemedik kolejler ile görüşüyoruz denildi.
Geçen sene yhm ve harekat eğitimi yerinde sınava girdiğiniz yerde yapıldı yani vtr binasında. O binanın sahibi sunexpress onlarında kabin, teorik pilot eğitimleri vs. Orda yapılıyor. Bu sene nerde yaparlar bilemiyorum. Ramp teorik eğitimlerinin nerde yapıldığı hakkında bilgim yok maalesef

A

Alper Cansu

Geçen sene yhm ve harekat eğitimi yerinde sınava girdiğiniz yerde yapıldı yani vtr binasında. O binanın sahibi sunexpress onlarında kabin, teorik pilot eğitimleri vs. Orda yapılıyor. Bu sene nerde yaparlar bilemiyorum. Ramp teorik eğitimlerinin nerde yapıldığı hakkında bilgim yok maalesef
Teşekkürler yanıtlarınız için.

Asdff00

Asdff00

HavaPersonel.Com
Sözlü mülakata hala çağrılmayan var mı arkadaşlar sözlü içinde geç çağrılma durumu olabilir mi yoksa olumsuz diye mi bişey gelmedi ?

A

Alper Cansu

Sözlü mülakata hala çağrılmayan var mı arkadaşlar sözlü içinde geç çağrılma durumu olabilir mi yoksa olumsuz diye mi bişey gelmedi ?
Antalya için halen mülakatlar devam ediyor mu bilgim yok ancak mutlaka mülakat davet mesajı veya olumsuz mesaj tarafınıza iletilecektir.

F

flora1234

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bayramda bitti bu olumsuz mail almayanlar Antalya yhm için sizce ne olacak bir bilgisi tahmini olan var mı?

Asdff00

Asdff00

HavaPersonel.Com
Bende hala almadım ve hiçbir fikrim yok

J

jghar

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar şimdi aradılar Tgs Antalya Yhm için, sonucu olumlu olanları ******** grubuna alacaklarmış ve salı gününe kadar sağlık belgesi teslimi istediler. 10 nisanda da eğitim başlayacakmış

F

flora1234

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar şimdi aradılar Tgs Antalya Yhm için, sonucu olumlu olanları ******** grubuna alacaklarmış ve salı gününe kadar sağlık belgesi teslimi istediler. 10 nisanda da eğitim başlayacakmış
Sizce bizde aranır miyiz olumsuz mail almayanlar yoksa olumsuz msj mi gelir

Konuyu okuyanlar;