Nazkrts

Üye
6 Şub 2025
17
1
0
Tgs Antalya Yhm için 10 Şubattan sonra kurul mülakatına girenlere dönüş oldu mu, bilgisi olan ya da olumlu olumsuz dönüş alan oldu mu?

Arkadaşlar yanlış biliyor olabilirim fakat harekatçı olarak geçen sene başlayan bir arkadasimdan öğrendiğim kadarıyla harekat eğitimi 2 ay sürüyor o yüzden onlar öncelikli çağrılıyor olabilir

Tgs Antalya Yhm için 10 Şubattan sonra kurul mülakatına girenlere dönüş oldu mu, bilgisi olan ya da olumlu olumsuz dönüş alan oldu mu?
Ben geçen sene 14 şubatta girdim. 25-26 mart gibi olumlu dönüşü aldım. Bu sene de sizi o civarlarda ararlar ilk eğitim grubu da nisan ayının başlarında başlar.

• Like
Tepkiler: Nazkrts
Sezona yetiştirmek istiyorlarsa bizi zaten nisan başında eğitime başlamak durumundalar sizin geçen yıl ki eğitim nasıl olmuştu?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.