Antalya yhm için olumlu sonucu alan kişiler daha öncesinde YHM tecrübeniz var mıydı

kurul mülakatına girerken yanında götürmüşmüydün ve 4-8 mart arasındamk mülakata girdin
Evet götürmüştüm ve gittiğimde bir tek ben SGK hizmet dökümü götürmüştüm diğerleri yerinde sınava gelirken getirmişti. 7 Mart'ta mülakata girdim saat 1'deki grupla.

Evet götürmüştüm ve gittiğimde bir tek ben SGK hizmet dökümü götürmüştüm diğerleri yerinde sınava gelirken getirmişti. 7 Mart'ta mülakata girdim saat 1'deki grupla.
anladım. mülakatı geçip geçmediğinle ilgili bir bilgi verdiler mi yada sen sormadın mı

anladım. mülakatı geçip geçmediğinle ilgili bir bilgi verdiler mi yada sen sormadın mı
Bana hizmet dökümünün lazım olduğunu ve sürecin devam ettiğini söylediler. Ben 6 Şubat'ta yerinde sınava girdim ancak Şubat sonu başvuranlar ile birlikte degerlendirildim. Mart'ta mülakata aldılar. Geçen yıl tgsde staj yapmıştım, avantajımın olduğunu mülakatta da konuşmuştuk. Mülakatta olanlar da onaylamisti zaten. Şu an bekleme asamasindayim. Mart'ta girenlerin sonuçları ay sonu nisan başı açıklanacak. Stajdan tanıdığım birisine sordum. Eğitim nisanda verilebilir.

Bana hizmet dökümünün lazım olduğunu ve sürecin devam ettiğini söylediler. Ben 6 Şubat'ta yerinde sınava girdim ancak Şubat sonu başvuranlar ile birlikte degerlendirildim. Mart'ta mülakata aldılar. Geçen yıl tgsde staj yapmıştım, avantajımın olduğunu mülakatta da konuşmuştuk. Mülakatta olanlar da onaylamisti zaten. Şu an bekleme asamasindayim. Mart'ta girenlerin sonuçları ay sonu nisan başı açıklanacak. Stajdan tanıdığım birisine sordum. Eğitim nisanda verilebilir

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.