H
Hsyncakirrr
HavaPersonel.Com
TGS Antalya 4-8 Mart kurul mülakatı sonrası dönüş alan var mı acaba
7 Mart'ta mülakata girdim. Nisan ayının ilk haftası diye düşünüyorlar ve eğitim nisanda baslayabilir bilginiz olsun.TGS Antalya 4-8 Mart kurul mülakatı sonrası dönüş alan var mı acaba
Dönüş yaptılar mı peki sana7 Mart'ta mülakata girdim. Nisan ayının ilk haftası diye düşünüyorlar ve eğitim nisanda baslayabilir bilginiz olsun.
Hakkımızda hayırlısı olsun
Bende 7 Mart'ta girdim kurul mülakatına dönüş bekliyorum şuan da olumlu ya da olumsuz diye.
Hayır stajdan tanıdığım kişilere güncel durumu sordum. Ay sonu nisan başı en geç olumlu veya olumsuz dönüş yaparlar sizlere dedi. Eğitim de nisan ayında baslayacakmisDönüş yaptılar mı peki sana
Şubat ayında kurul mülakatına girenlere dönüş yapmışlar geçen hafta benimde arkadaşım var nisanın ilk haftası başlar diyorHayır stajdan tanıdığım kişilere güncel durumu sordum. Ay sonu nisan başı en geç olumlu veya olumsuz dönüş yaparlar sizlere dedi. Eğitim de nisan ayında baslayacakmis
Öyle olacak zaten. Ona göre hazırlıklı olursunuz
Şuanda bir şirkette yönetici pozisyonunda çalışıyorum inşallah bir kaç gün önceden haber ederlerÖyle olacak zaten. Ona göre hazırlıklı olursunuz siz de. Başarılar
Hayırlısı artık bekleyip göreceğiz inşallah olurEğitim başlamadan bir hafta önce falan haber veriliyor(belge, heyet raporu toplanmasi için) İhbar süresi için sizlere süre tanınıyor.
Tecrübe yok benim kurul mülakatına girdim sonucu bekliyorum.Antalya yhm için olumlu sonucu alan kişiler daha öncesinde YHM tecrübeniz varmıydı
kurul mülakatına girerken yanında götürmüşmüydün ve 4-8 mart arasındamk mülakata girdinTgsden SGK hizmet dökümü için az önce arandim.
Evet götürmüştüm ve gittiğimde bir tek ben SGK hizmet dökümü götürmüştüm diğerleri yerinde sınava gelirken getirmişti. 7 Mart'ta mülakata girdim saat 1'deki grupla.kurul mülakatına girerken yanında götürmüşmüydün ve 4-8 mart arasındamk mülakata girdin
anladım. mülakatı geçip geçmediğinle ilgili bir bilgi verdiler mi yada sen sormadın mıEvet götürmüştüm ve gittiğimde bir tek ben SGK hizmet dökümü götürmüştüm diğerleri yerinde sınava gelirken getirmişti. 7 Mart'ta mülakata girdim saat 1'deki grupla.
Bana hizmet dökümünün lazım olduğunu ve sürecin devam ettiğini söylediler. Ben 6 Şubat'ta yerinde sınava girdim ancak Şubat sonu başvuranlar ile birlikte degerlendirildim. Mart'ta mülakata aldılar. Geçen yıl tgsde staj yapmıştım, avantajımın olduğunu mülakatta da konuşmuştuk. Mülakatta olanlar da onaylamisti zaten. Şu an bekleme asamasindayim. Mart'ta girenlerin sonuçları ay sonu nisan başı açıklanacak. Stajdan tanıdığım birisine sordum. Eğitim nisanda verilebilir.anladım. mülakatı geçip geçmediğinle ilgili bir bilgi verdiler mi yada sen sormadın mı
Bana hizmet dökümünün lazım olduğunu ve sürecin devam ettiğini söylediler. Ben 6 Şubat'ta yerinde sınava girdim ancak Şubat sonu başvuranlar ile birlikte degerlendirildim. Mart'ta mülakata aldılar. Geçen yıl tgsde staj yapmıştım, avantajımın olduğunu mülakatta da konuşmuştuk. Mülakatta olanlar da onaylamisti zaten. Şu an bekleme asamasindayim. Mart'ta girenlerin sonuçları ay sonu nisan başı açıklanacak. Stajdan tanıdığım birisine sordum. Eğitim nisanda verilebilir