THY Tgs Antalya 8 Mart Kurul Mülakatı Sonrası Dönüş Alan Var Mı Acaba

• Konbuyu başlatan Hsyncakirrr
  • Başlangıç tarihi
H

Hsyncakirrr

HavaPersonel.Com
TGS Antalya 4-8 Mart kurul mülakatı sonrası dönüş alan var mı acaba

B

Buss

HavaPersonel.Com
TGS Antalya 4-8 Mart kurul mülakatı sonrası dönüş alan var mı acaba
7 Mart'ta mülakata girdim. Nisan ayının ilk haftası diye düşünüyorlar ve eğitim nisanda baslayabilir bilginiz olsun.

G

Gulcan

HavaPersonel.Com

Bende 7 Mart'ta girdim kurul mülakatına dönüş bekliyorum şuan da olumlu ya da olumsuz diye.

B

Buss

HavaPersonel.Com
Dönüş yaptılar mı peki sana
Hayır stajdan tanıdığım kişilere güncel durumu sordum. Ay sonu nisan başı en geç olumlu veya olumsuz dönüş yaparlar sizlere dedi. Eğitim de nisan ayında baslayacakmis

H

Hsyncakirrr

HavaPersonel.Com
Hayır stajdan tanıdığım kişilere güncel durumu sordum. Ay sonu nisan başı en geç olumlu veya olumsuz dönüş yaparlar sizlere dedi. Eğitim de nisan ayında baslayacakmis
Şubat ayında kurul mülakatına girenlere dönüş yapmışlar geçen hafta benimde arkadaşım var nisanın ilk haftası başlar diyor

B

Buss

HavaPersonel.Com
Öyle olacak zaten. Ona göre hazırlıklı olursunuz siz de. Başarılar

B

Buss

HavaPersonel.Com
Eğitim başlamadan bir hafta önce falan haber veriliyor(belge, heyet raporu toplanmasi için) İhbar süresi için sizlere süre tanınıyor.

H

Hsyncakirrr

HavaPersonel.Com
Eğitim başlamadan bir hafta önce falan haber veriliyor(belge, heyet raporu toplanmasi için) İhbar süresi için sizlere süre tanınıyor.
Hayırlısı artık bekleyip göreceğiz inşallah olur🙏

M

Mr.Ömer

HavaPersonel.Com
Antalya yhm için olumlu sonucu alan kişiler daha öncesinde YHM tecrübeniz var mıydı

B

Buss

HavaPersonel.Com
Tgsden SGK hizmet dökümü için az önce arandim.

B

Buss

HavaPersonel.Com
kurul mülakatına girerken yanında götürmüşmüydün ve 4-8 mart arasındamk mülakata girdin
Evet götürmüştüm ve gittiğimde bir tek ben SGK hizmet dökümü götürmüştüm diğerleri yerinde sınava gelirken getirmişti. 7 Mart'ta mülakata girdim saat 1'deki grupla.

C

cse11

HavaPersonel.Com
Evet götürmüştüm ve gittiğimde bir tek ben SGK hizmet dökümü götürmüştüm diğerleri yerinde sınava gelirken getirmişti. 7 Mart'ta mülakata girdim saat 1'deki grupla.
anladım. mülakatı geçip geçmediğinle ilgili bir bilgi verdiler mi yada sen sormadın mı

B

Buss

HavaPersonel.Com
anladım. mülakatı geçip geçmediğinle ilgili bir bilgi verdiler mi yada sen sormadın mı
Bana hizmet dökümünün lazım olduğunu ve sürecin devam ettiğini söylediler. Ben 6 Şubat'ta yerinde sınava girdim ancak Şubat sonu başvuranlar ile birlikte degerlendirildim. Mart'ta mülakata aldılar. Geçen yıl tgsde staj yapmıştım, avantajımın olduğunu mülakatta da konuşmuştuk. Mülakatta olanlar da onaylamisti zaten. Şu an bekleme asamasindayim. Mart'ta girenlerin sonuçları ay sonu nisan başı açıklanacak. Stajdan tanıdığım birisine sordum. Eğitim nisanda verilebilir.

C

cse11

HavaPersonel.Com
Bana hizmet dökümünün lazım olduğunu ve sürecin devam ettiğini söylediler. Ben 6 Şubat'ta yerinde sınava girdim ancak Şubat sonu başvuranlar ile birlikte degerlendirildim. Mart'ta mülakata aldılar. Geçen yıl tgsde staj yapmıştım, avantajımın olduğunu mülakatta da konuşmuştuk. Mülakatta olanlar da onaylamisti zaten. Şu an bekleme asamasindayim. Mart'ta girenlerin sonuçları ay sonu nisan başı açıklanacak. Stajdan tanıdığım birisine sordum. Eğitim nisanda verilebilir

C

cse11

HavaPersonel.Com
anladım teşekkürler

Konuyu okuyanlar;