Merhaba dostum 30 nisan mülakata girdiğine emin misin acaba 29 u girmiş olabilir misin ? Bi grubumuz var bayağı kalabalık 30 u girip olumlu mesaj alan başka kimse yok çünkü.
Evet eminim hocam, ben onlar attığı mesajları tekrar baktım yanlış olmasın diye, 26 Nisan yerinde dil sınavı çağırmışlar, 30 Nisan 11:00 de kurul mülakatına çağırmışlar, bugün sağlık raporu ve diğer istedikleri evrakları teslim ettim , tarihlerde yanlışlık yok.

• Like
Tepkiler: yunus123
Ben de çarşamba günü olumlu dönüş aldım ve eğitimim 21 inde başlıyormuş. Cuma günü evrakları teslim etmiştim , evrak teslimi sonrası aranan bir dönüş falan alan oldu mu acaba ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.