A
aiiris
HavaPersonel.Com
Kurul mülakatından dönüş alanlar varmı merak ediyorum sonuçları
bende bekliyorum hala bi dönüş olmadıOlumlu dönüş alan var mi?
Bana şu an olumlu mesaj geldiKurul mülakatından dönüş alanlar varmı merak ediyorum sonuçları
hangi şehir içinBana şu an olumlu mesaj geldi
İstanbul içinhangi şehir için
yer hizmetleri için mi hangi gündü saat kaçtaydı mülakatınızBana şu an olumlu mesaj geldi
Etkilemez. Tecrübesiz olarak açılıyor ilanlar.@admin iş deneyimi olup olmaması işe alım sürecini etkiler mi acab?
@admin ben 23 şubatta kurul mülakatına girdim hala bir dönüş yok, olumsuz da olmadı beklemeye devam edeyim mi?Etkilemez. Tecrübesiz olarak açılıyor ilanlar.
Beklemekten başka çareniz yok maalesef. Ancak dönüşler 1 ayı buluyor.@admin ben 23 şubatta kurul mülakatına girdim hala bir dönüş yok, olumsuz da olmadı beklemeye devam edeyim mi?
@admin 3 ay olduBeklemekten başka çareniz yok maalesef. Ancak dönüşler 1 ayı buluyor.
3 ay için beklenecek bir şey kalmamış. Farklı fırsatları değerlendirin.@admin 3 ay oldu
Evet Yerhizmetleri/ Yocu Hizmetleri Memuru için, 30Nisan saat 11:00 de mülakata girmiştimyer hizmetleri için mi hangi gündü saat kaçtaydı mülakatınız
Merhaba dostum 30 nisan mülakata girdiğine emin misin acaba 29 u girmiş olabilir misin ? Bi grubumuz var bayağı kalabalık 30 u girip olumlu mesaj alan başka kimse yok çünkü.Evet Yerhizmetleri/ Yocu Hizmetleri Memuru için, 30Nisan saat 11:00 de mülakata girmiştim
Evet eminim hocam, ben onlar attığı mesajları tekrar baktım yanlış olmasın diye, 26 Nisan yerinde dil sınavı çağırmışlar, 30 Nisan 11:00 de kurul mülakatına çağırmışlar, bugün sağlık raporu ve diğer istedikleri evrakları teslim ettim , tarihlerde yanlışlık yok.Merhaba dostum 30 nisan mülakata girdiğine emin misin acaba 29 u girmiş olabilir misin ? Bi grubumuz var bayağı kalabalık 30 u girip olumlu mesaj alan başka kimse yok çünkü.
Ne zaman girmiştin kurul mülakatına ve saat olarakBen de çarşamba günü olumlu dönüş aldım ve eğitimim 21 inde başlıyormuş. Cuma günü evrakları teslim etmiştim , evrak teslimi sonrası aranan bir dönüş falan alan oldu mu acaba ?