Ak777

Üye
10 Mar 2025
29
10
5
Bu süreçte benimle bekleyen kaç kişiyiz? Açacakları sınıflar için çok fazla bekleyen var ? Tk gibi alımı durdurma kararı alırlar mı ? Kafamda deli sorular 🤓 ( Yhm - 26 mart mülakat )

Bu süreçte benimle bekleyen kaç kişiyiz? Açacakları sınıflar için çok fazla bekleyen var ? Tk gibi alımı durdurma kararı alırlar mı ? Kafamda deli sorular 🤓 ( Yhm - 26 mart mülakat )
Ben de aynı durumdayım. Beni mülakata çağırdılar zaman sms i saat 16.51 de atmışlar saat 18.00a kadar bugün için bekleyeceğim inşallah beklediğimden erken olur. Alım durdurma yapmazlar ya öyle olsa mülakatta durdururlardı bence

• Like
Tepkiler: Ak777
Bende alım durdurucaklarını sanmıyorum çünkü daha mülakata girecek kişiler var bu hafta sonuçlar gelir

• Like
Tepkiler: Ak777

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.