Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
31 Ocak'ta girip de donus yapilmayani gordum, beklemekten baska care gorunmuyor ne yazik ki.. Dun birine 55 gun sonra donmusler, umarim tez zamanda olumlu donusler aliriz.
Arkadaş bekleye bekleye ağaç olduk bari en azından olumlu olumsuz dönseler'de önümüzdeki yola baksak. 3 Aydır ESB Ramp'den Mülakat daveti bekliyorum çağırma durumu olur diye işe bile başvuramıyorum.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.