Merhaba, Genel Yetenek ve Genel İngilizce sınavına girerken pek önemli değil çünkü evrakları gösterip direkt bilgisayar başına oturuyorsunuz. Herhangi birisiyle bire bir görüşmüyorsunuz. İnsan Kaynakları ve Birim Mülakatı için ise genelde erkekler genelde gömlek pantolon giyiyor. Bende gömlek pantolon giydim. Kızlar için nasıl giyilir bilmiyorum.
İş başı yaptınız mı hocam. Hangi Havalimanında çalışacaksınız

Arkadaşlar merhaba, 21.01.2024 tarihinde başvurduğum Teknik Destek Personeli İlanından bugün iş teklifi aldım.

Sizlerde durum nelerdir?
Hayırlı olsun kardeşim. Bende yarın ingilizce ve genel yetenek sınavına gireceğim. İnşAllah bende iş teklifi alabilirim. Senin ingilizce seviyen tam olarak neydi. Benim B1 lisansım var ingilizceden ama açıkçası endişem var

Bu hafta sınava çağırılan oldu mu ya da mail alan oldu mu

Merhaba, Genel Yetenek ve Genel İngilizce sınavına girerken pek önemli değil çünkü evrakları gösterip direkt bilgisayar başına oturuyorsunuz. Herhangi birisiyle bire bir görüşmüyorsunuz. İnsan Kaynakları ve Birim Mülakatı için ise genelde erkekler genelde gömlek pantolon giyiyor. Bende gömlek pantolon giydim. Kızlar için nasıl giyilir bilmiyorum.
Merhabalar, siz Teknik Destek Personeli olarak işe başlamıştınız değil mi. Güzel yıllarınız olsun. Bir sorum vardı cevaplarsanız müteşekkir olurum. Sağlıkta doktorlar e nabıza bakmış mıydı ? Çünkü kabin memurluğunda bakılıyor. Tekrar teşekkürler

27 Nisan'da sınava girdim hala olumlu olumsuz cevap almadım bekliyorum bakalım ne kadar daha sürecek bekleyiş umarım güzel sonuç alırız mülakata çağrılırız

Bir cevap alabildin mi kardeşim bende hala bir sonuç yok ne olumlu ne olumsuz bekliyorum 2 ayı geçti ikya ulaşmaya çalıştım 5 6 gün telefonu açmıyorlar mail attım geri dönüş yaparlar umarım
Mail de attım hala dönüş yok dostum 04.05.2024 tarihinde girdim sınava

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.