Aynı maili bende aldım daha dönmediler hocam birde teknik mülakat nasıl olacak bilgisi olan var mı?
Kumpas mikrometre matkap uçları var isimlerini saydırtıyor el aletlerinin felik deldirtiyotlar ölçüm yapıyosun kumpas ve mikrometreyle eğeyle tesviye yapıyosun ve teknik resim çiziyosun.

Kumpas mikrometre matkap uçları var isimlerini saydırtıyor el aletlerinin felik deldirtiyotlar ölçüm yapıyosun kumpas ve mikrometreyle eğeyle tesviye yapıyosun ve teknik resim çiziyosun.
Detaylı bir anlatım verir misin mesela deliği neye göre yaptırıyor rastgele mi yoksa teknik resim mi veriyor
Teknik resim olarak ne çiziyorsun basit çizimler mi yapılır mı

Detaylı bir anlatım verir misin mesela deliği neye göre yaptırıyor rastgele mi yoksa teknik resim mi veriyor
Teknik resim olarak ne çiziyorsun basit çizimler mi yapılır mı
Teknik resim bir psrça koyuyor önüne önden görünümünü çiz diyoe. Delik delme içinde 3.3 mm matkap ucu tak rastggele del diyor.

Muvazzaf Astsubaydım, ayrılabilmem için psikolojik bir şeyler sunmam gerekiyordu heyete. İlaç yazıldı ve Uyum Bozukluğu tanısı alarak 2 yılın sonunda son verdirebildim işe. Hal böyleyken e nabızda ilaç ve tanı geçiyor. Ne olacak bilmiyorum açıkçası.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.