Genel yetenek sınavına ne zaman girmiştiniz
17.02 tarihinde genel yetenek sınavına girdim.3.5 hafta sonra 13.03 tarihinde mülakata davet maili aldım. Süreç çok yavaş ilerliyor geçen sene teknik destek personeli ilanında günde 35 kişiye mülakat yapıyorlarken bu sefer günde 8-12 kişiye mülakat yapıyorlar. Sebebi ise mülakat öncesi sizi bir odaya alıp grup halinde bilgisayarda kişisel envanter testi dolduruyorsunuz nerdeyse 1-1.5 saat sürüyor . Genel yetenek sınavından geçtikden sonra normalde evdede yapıyorsunuz ama oradaki kişisel envanter testi daha kapsamlı daha fazla soru var.

• Like
Tepkiler: xRonnie
17.02 tarihinde genel yetenek sınavına girdim.3.5 hafta sonra 13.03 tarihinde mülakata davet maili aldım. Süreç çok yavaş ilerliyor geçen sene teknik destek personeli ilanında günde 35 kişiye mülakat yapıyorlarken bu sefer günde 8-12 kişiye mülakat yapıyorlar. Sebebi ise mülakat öncesi sizi bir odaya alıp grup halinde bilgisayarda kişisel envanter testi dolduruyorsunuz nerdeyse 1-1.5 saat sürüyor . Genel yetenek sınavından geçtikden sonra normalde evdede yapıyorsunuz ama oradaki kişisel envanter testi daha kapsamlı daha fazla soru var.
Çok teşekkür ederim cevabınız için

• Like
Tepkiler: xRonnie
17.03.2024 tarihinde yapılan sınavın olumlu mailleri gelmeye başladı. İlerleyen süreçte neler bekliyor ?

• Like
Tepkiler: Sin10
Sınava girmeden olumlu mesaj ve teklif nasıl alıyorlar
Sınava girmeden olumsuz mail alanlar var bunların dışında aşamalarını tamamlayıp teklif alanlar var. Takip ettiğim bazı yerlerde söylenenler. Tabiki sınava mülakata girmeden teklif alman mümkün değil.

Sınava girmeden olumsuz mail alanlar var bunların dışında aşamalarını tamamlayıp teklif alanlar var. Takip ettiğim bazı yerlerde söylenenler. Tabiki sınava mülakata girmeden teklif alman mümkün değil.
Benimde 18 gün oldu daha henüz bir sonuç gelmedi bekliyoruz bakalım :)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.