Heyet raporu alırken sistemden gözüküyor emarların ameliyatların.Ben ameliyat olmuştum ayrıca tedavi görmüştüm.Heyetten sonra Sabiha Gökçene gidiyorsun orda da hem heyet raporuna hemde e-nabizina bakiliyor.Bir şey saklamayın doktor yardımcı olacaksada olmuyor gördüğünde.Ben şimdi fizik tedaviye gidiyorum ayın 10 unda sağlam raporu çıkarıp mail aticam bakalım olur inşallah.
Yani şuanki durumdan bağımsız her türlü geçmiş tanıyı mı not ediyor rapora

Hiçmi şansım yok sizce bunun için rapor alabilirim doktordan saçma bir şey yüzünden hayatım değişti gerçekten bunun çözümü yokmu sınav daveti gönderdiler
Kanka sen geçen sene benle aynı dönemde girmiştin ben başladın sanıyorum seni.Çok geçmiş olsun.

merhaba bendede kifoz(kanburluk) var ama çalışmama engel değil kesinlikle bundan önceki çalışma hayatımda herhangi bir sorun olmadı ama ne karar verirler sizce

Örneğin benim bel fıtığıma devlet hastanesindeki doktorlar çalışabilir raporu verdiler ama THY teknik kendi sağlık bölümünde ekstra mr isteyip bakmak istedi.Ondan sonra olumsuz oldu
ekstra mr isteme sebebi neydi hocam kullanılan ilaç mı vardı veya e nabızda geçmiş tanıyı mı gördü

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce tdp sağlık muayenesinde olumsuz yönde cevap aldım ve şimdi sınav daveti geldi orada kayıtlı mıdır benim geçen seneki reddedildiğim şey yoksa gitsem şansım varmı
Önceki birim mülakatın nasıl geçmişti neler sormuşlardı detaylı bir şekilde anlatırsan çok sevinirim.

Ben geçtiğimiz aralikta takimhane personeli olarak seçilmiştir mülakatı felan geçtim bel fıtığından sıkıntı olmuştu.İster devlet ister özel hastane fark etmiyor heyet raporu istiyorlar.Heyet raporunda dikkat edilmesi gereken detaylı kan tahlili var onu hastaneye başvururken özellikle söyleyin unutuluyor.
Hocam birim mülakatında neler soruldu rica etsem hatırladıklarınızı yazabilir misiniz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.