Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Merhabalar
Merak ettiğim ve tam emin olamadığım bir konu var.
Online İngilizce sınavı olduktan hemen sonra başarılı olup olmadığımız belli oluyor mu?
Yani bu sınavı olduğumuz anda başarılı olma durumunda, Online İngilizce Video Yeterlilik Değerlendirmesine aynı gün mü devam ediyoruz.
Yoksa belli bir zaman aralığından sonra haber mi geliyor Online İngilizce Video Yeterlilik sınavına gireceğimiz tarih ile alakalı.

(Bu soruyu sorma sebebim ilanda yazan süreç kılavuzunda net bir şekilde ifade edilmemesi )
İlan süreç açıklamasında şöyle bir ifade var ; {Testi başarıyla tamamlayan adaylar, Online İngilizce Video Yeterlilik Değerlendirmesine yönlendirilir.} sanki test sonrası hemen video mülakat olacakmış gibi bir durum sezdim.
Bu şekilde aynı gün olduğunu sanmıyorum ancak bilgisi olan kişiler cevap verirse çok mutlu olurum.
İki süreç arasında en az 2 hafta olur.

• Like
Tepkiler: HavacıBir
Merhabalar
Merak ettiğim ve tam emin olamadığım bir konu var.
Online İngilizce sınavı olduktan hemen sonra başarılı olup olmadığımız belli oluyor mu?
Yani bu sınavı olduğumuz anda başarılı olma durumunda, Online İngilizce Video Yeterlilik Değerlendirmesine aynı gün mü devam ediyoruz.
Yoksa belli bir zaman aralığından sonra haber mi geliyor Online İngilizce Video Yeterlilik sınavına gireceğimiz tarih ile alakalı.

(Bu soruyu sorma sebebim ilanda yazan süreç kılavuzunda net bir şekilde ifade edilmemesi )
İlan süreç açıklamasında şöyle bir ifade var ; {Testi başarıyla tamamlayan adaylar, Online İngilizce Video Yeterlilik Değerlendirmesine yönlendirilir.} sanki test sonrası hemen video mülakat olacakmış gibi bir durum sezdim.
Bu şekilde aynı gün olduğunu sanmıyorum ancak bilgisi olan kişiler cevap verirse çok mutlu olurum.
öyle anında olmuyor diye biliyorum.. tikt0ktan falan gördüğüm kadarıyla

Hayır tabiki yaptıramazsınız. Sinav boyunca kameranız açık olacak. Sonuclar da anlık çıkmıyor.

• Like
Tepkiler: gunes ve Skyrock

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.