THY Tecrübesiz Kabin Memuru Ilanı Mail

• Konbuyu başlatan ekinzrsz
  • Başlangıç tarihi
Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
merhaba merak edenler için kabin istihdam bana az önce mail attı 2025 tecrübesiz ilanı başvuru kabulu ve online ingilizce sınavı için

merhaba merak edenler için kabin istihdam bana az önce mail attı 2025 tecrübesiz ilanı başvuru kabulu ve online ingilizce sınavı için
Siz ne zaman başvuru yapmıştınız aynı şekilde bana da sms geldi

Değerlendirme sürecine dahil olan tüm üyelerimize süreçlerinde başarılar dileriz. Online İngilizce sınavına benzer sorulara aşağıdaki linkten ulaşabilir, çalışabilirsiniz.

Merhaba banada mail geldi. 7 ve 8 temmuzda mı girilecek sınava?

Mail düştü mü herkese? Bana mesaj geldi mail yok

Dönüş alan arkadaşlar hangi ilana başvurdunuz?
Hizmet sektörü deneyimli ilanı mı ? yoksa sadece kadın adaylar ilanı mı

sms ve mail geldi 15-20 dakika önce

burdaki sorulardan baska calıstıgın bir yer var mı test ve online mülakat icin? :/
youtube'da hrpeak online ingilizce sinavina benzer sorular çözen bir kanal görmüştüm youtube'dan aratabilirsin

Merhabalar
Merak ettiğim ve tam emin olamadığım bir konu var.
Online İngilizce sınavı olduktan hemen sonra başarılı olup olmadığımız belli oluyor mu?
Yani bu sınavı olduğumuz anda başarılı olma durumunda, Online İngilizce Video Yeterlilik Değerlendirmesine aynı gün mü devam ediyoruz.
Yoksa belli bir zaman aralığından sonra haber mi geliyor Online İngilizce Video Yeterlilik sınavına gireceğimiz tarih ile alakalı.

(Bu soruyu sorma sebebim ilanda yazan süreç kılavuzunda net bir şekilde ifade edilmemesi )
İlan süreç açıklamasında şöyle bir ifade var ; {Testi başarıyla tamamlayan adaylar, Online İngilizce Video Yeterlilik Değerlendirmesine yönlendirilir.} sanki test sonrası hemen video mülakat olacakmış gibi bir durum sezdim.
Bu şekilde aynı gün olduğunu sanmıyorum ancak bilgisi olan kişiler cevap verirse çok mutlu olurum.

Konuyu okuyanlar;