Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

esrakara

Üye
23 Ağu 2025
18
9
0
Meslek
Kabin
Merhaba, 27 Ağustos'ta Kurul mülakatına girip sağlık maili alanlar var mı.? Neden bu kadar uzadı acaba?

20, 25,26 agustosta mulakata girenlere on saglik maili geldi ama 27 ve 28 agustosta girenlere gelmedi kimseyi gormedim ve duymadim gruplarda. buyuk ihtimalle kuruldan gecen belli sayida kisilere gonderildi. herkese on saglik muayenesi yapamazlar. grup grup mail atip o sekilde degerlendiriliyordur diye dusunuyorum (sadece benim goruslerim kesin bilgi degildir)

Arkadaşlar yeni site tasarımında mobilden girince bildirimler nerede bulamadım bir türlü

20, 25,26 agustosta mulakata girenlere on saglik maili geldi ama 27 ve 28 agustosta girenlere gelmedi kimseyi gormedim ve duymadim gruplarda. buyuk ihtimalle kuruldan gecen belli sayida kisilere gonderildi. herkese on saglik muayenesi yapamazlar. grup grup mail atip o sekilde degerlendiriliyordur diye dusunuyorum (sadece benim goruslerim kesin bilgi degildir)
bence daha farkli bir sistem var ilk mulakat haftasinin ikinci gununde girmeme ragmen mail gelmedi bana belki de bazilarina once olumlu maili gidecek sonrasinda on degerlendirmeye cagirilacaklar ama bu da bi tahmin onceki basliklarda boyle seylerin olabildigini yazanlar vardi yani once on degerlendirme maili degil de olumlu maili gelenler de var sanirim ama yine de bilemeyiz bekleyip gorecegiz

Hmm mulakati olumlu gecmistir diye mi mail almislar ? nereden biliyorsunuz ? suana kadar geri donus yapilan herkese on saglik maili geldi hic gormedim tebrikler mulakatiniz olumlu olmustur diye mail alan kanitiniz varmi acaba ?

bence daha farkli bir sistem var ilk mulakat haftasinin ikinci gununde girmeme ragmen mail gelmedi bana belki de bazilarina once olumlu maili gidecek sonrasinda on degerlendirmeye cagirilacaklar ama bu da bi tahmin onceki basliklarda boyle seylerin olabildigini yazanlar vardi yani once on degerlendirme maili degil de olumlu maili gelenler de var sanirim ama yine de bilemeyiz bekleyip gorecegiz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.