Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Hmm mulakati olumlu gecmistir diye mi mail almislar ? nereden biliyorsunuz ? suana kadar geri donus yapilan herkese on saglik maili geldi hic gormedim tebrikler mulakatiniz olumlu olmustur diye mail alan kanitiniz varmi acaba ?
merhaba yanlis anlasilma oldu sanirim mesajda kesin bir sey belirtmedim tekrar okursaniz gorebilirsiniz. belki de once olumlu mail gelecek yazdim ve tahmin oldugunu da belirttim

Hmm mulakati olumlu gecmistir diye mi mail almislar ? nereden biliyorsunuz ? suana kadar geri donus yapilan herkese on saglik maili geldi hic gormedim tebrikler mulakatiniz olumlu olmustur diye mail alan kanitiniz varmi acaba ?
forumda yer alan bazı konusmalarda boyle bir durumun olabilecegini okumustum onceden sadece ben de bundan dolayi tahmin yuruttum

Sizin ingilizce mulakatiniz nasil gecmisti neler sormuslardi bahseder misiniz 🌸
baya sorudan soruya atladık biz genellikle günlük hayattan speaking soruları soruldu. dizi film tatil her şeyden sordu zorlandım biraz kötü geçmişti ama olumlu aldım şükür.

baya sorudan soruya atladık biz genellikle günlük hayattan speaking soruları soruldu. dizi film tatil her şeyden sordu zorlandım biraz kötü geçmişti ama olumlu aldım şükür.
Tebrik ederim🌸 uzun surdumu sizin bazi kisiler 10 dk bazi kisiler 4 5 surdugunu soyluyor sizin o gun gozlemleriniz neydi. Birde cok hizli konusuyor mu ingilizce mulakati yapan. Anlasilir konusuyormu yani. Cok soru sordum ama bide kendinizi tanitmanizi istedimi bazi kisilere direk sorular sorarak baslamis ve devam edilmis.

Tebrik ederim🌸 uzun surdumu sizin bazi kisiler 10 dk bazi kisiler 4 5 surdugunu soyluyor sizin o gun gozlemleriniz neydi. Birde cok hizli konusuyor mu ingilizce mulakati yapan. Anlasilir konusuyormu yani. Cok soru sordum ama bide kendinizi tanitmanizi istedimi bazi kisilere direk sorular sorarak baslamis ve devam edilmis.
tesekkür ederim. benim de min 10 dakika sürmüstür. eğer susmazsanız ve akıcı bir şekilde konuşursanız sorun olacağını düşünmüyorum. karşınızdaki kişi zaten sizi bölüp ona göre sorular soracaktır. ben kendimi tanıtmadım zaten cv'niz önlerinde oluyor ama tanıtan arkadaslarım vardı.şunu söyleyebilirim ki beyefendi baya aksan yapıyordu zorlandığım nokta da burasıydı. rahat olun içeriye en kötü tecrübe olur diye girin. rahat olursanız soruları daha iyi cevaplarsınız. basarilar...

• Like
Tepkiler: Fdn ve gunes
20, 25,26 agustosta mulakata girenlere on saglik maili geldi ama 27 ve 28 agustosta girenlere gelmedi kimseyi gormedim ve duymadim gruplarda. buyuk ihtimalle kuruldan gecen belli sayida kisilere gonderildi. herkese on saglik muayenesi yapamazlar. grup grup mail atip o sekilde degerlendiriliyordur diye dusunuyorum (sadece benim goruslerim kesin bilgi degildir)
merhaba bahsettiğiniz grup nedir haberdar olmak icin actıysanız harika fikirmis beni de alır mısınız hahahah

tesekkür ederim. benim de min 10 dakika sürmüstür. eğer susmazsanız ve akıcı bir şekilde konuşursanız sorun olacağını düşünmüyorum. karşınızdaki kişi zaten sizi bölüp ona göre sorular soracaktır. ben kendimi tanıtmadım zaten cv'niz önlerinde oluyor ama tanıtan arkadaslarım vardı.şunu söyleyebilirim ki beyefendi baya aksan yapıyordu zorlandığım nokta da burasıydı. rahat olun içeriye en kötü tecrübe olur diye girin. rahat olursanız soruları daha iyi cevaplarsınız. basarilar...
Hadi ya aksanlı olmasi kötü oldu😔 teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin🌸

Merhaba tebrik ederim ☺️ peki kurul mülakatınız nasıl geçti? Sizi zorladıklarını hissettiğinizde ne gibi sorular soruyorlardı

Merhaba tebrik ederim ☺️ peki kurul mülakatınız nasıl geçti? Sizi zorladıklarını hissettiğinizde ne gibi sorular soruyorlardı
çok tesekkürler. neden bu mesleği yapmak istiyorsun. eski işinde seni en çok ne zorladı ikna kabiliyetin nedir gibi sorular soruldu. Kurulda çok zorlanmadım açıkcası.

• Like
Tepkiler: sofya

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.