Beyler daha tdp ilanı mülakat süreci devam ediyor yapısal ve kabin içi için daha bu ilan sonuçlanacak sonra belki ilan açarlar oda bu yıl olmaz ocak şubat gibi olur tahminimce

Beyler daha tdp ilanı mülakat süreci devam ediyor yapısal ve kabin içi için daha bu ilan sonuçlanacak sonra belki ilan açarlar oda bu yıl olmaz ocak şubat gibi olur tahminimce
Komponent de açılabilir sadece belli olmaz uçak teknolojisi mezunları çok meşgul ediyor yapısal ve kabiniçini

Nerde attı kanka ve olumsuz dahi olsa geridönüş sağlanıyor denildi bana geri dönüş yapılmadı daha
teknik kariyerin instasına bak bi post atmışlardı. işe yeni gelen 150 yeni arkadaşmız için oryantasyon diye bak istersen ama alımlar süreklide yapılıyor olabilr ekip ekip bi bilgim yok dostum sadece gördüğümü söylüyom post hayla duruyo ama tdp olmayada bilr onlar

teknik kariyerin instasına bak bi post atmışlardı. işe yeni gelen 150 yeni arkadaşmız için oryantasyon diye bak istersen ama alımlar süreklide yapılıyor olabilr ekip ekip bi bilgim yok dostum sadece gördüğümü söylüyom post hayla duruyo ama tdp olmayada bilr onlar
Bilmiyorum artık hayırlısı bekliyorum hala bir cevap

Kanka personelity iyem test diye birşey yollandı ne olduğu hakkında bilgin varmı

Kanka personelity iyem test diye birşey yollandı ne olduğu hakkında bilgin varmı
%99 Kişilik envanteri testidir, seni tanımaya yönelik doğrusu yanlışı olmayan bir test. ( Genelde Türkçe ismiyle gönderilir, "Personality item test" diye görünce %1 hata payı bıraktım 😃)

%99 Kişilik envanteri testidir, seni tanımaya yönelik doğrusu yanlışı olmayan bir test. ( Genelde Türkçe ismiyle gönderilir, "Personality item test" diye görünce %1 hata payı bıraktım 😃)
Aynen kanka kişilik envanteriymiş doldurdum bakalım süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum çağırılma olursa duruma göre bilgi veririm

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.