baygeldi
HavaPersonel.Com
Yeni ilan ne vakte kadar açılır bilgisi olan varmı ? nekadar sürede bir açılıyor?
Yeni ilan ne vakte kadar açılır bilgisi olan varmı ? nekadar sürede bir açılı çünkü ilan yeni kapandı
Yeni yıldan 1 ay önce yada 1 ay sonra ilan açılır sonra davetiyeler başlar mart nisan gibi benceYeni ilan ne vakte kadar açılır bilgisi olan varmı ? nekadar sürede bir açılıyor?
anladım hocam çok teşekkrü ederimYeni yıldan 1 ay önce yada 1 ay sonra ilan açılır sonra davetiyeler başlar mart nisan gibi bence
Ben de dört gözle bekliyorum kardeşim sınav daveti geldiğinde askerdeydim ondan dolayı giremedim.anladım hocam çok teşekkrü ederim
hayırlısı olsun kardeşimBen de dört gözle bekliyorum kardeşim sınav daveti geldiğinde askerdeydim ondan dolayı giremedim.
herhangi bir geridönüş sağlanmadı mı?27 Nisan'da girdim hala bekliyorum sonuç açıklanmadı olumlu yada olumsuz
Hayır hala beklemedeyim hala dönüş sağlanmadıherhangi bir geridönüş sağlanmadı mı?
yani yanlış değilsem yeni alınan elemanlarla ilgili bir post atmıştı teknik kariyer ama genede kesin veya sizi umutsuzlaştıracak birşey söylemiimHayır hala beklemedeyim hala dönüş sağlanmadı
Komponent de açılabilir sadece belli olmaz uçak teknolojisi mezunları çok meşgul ediyor yapısal ve kabiniçiniBeyler daha tdp ilanı mülakat süreci devam ediyor yapısal ve kabin içi için daha bu ilan sonuçlanacak sonra belki ilan açarlar oda bu yıl olmaz ocak şubat gibi olur tahminimce
kompanentde olur sıkıntı yok stajı kompanneten de yaptım zaten daha iyiKomponent de açılabilir sadece belli olmaz uçak teknolojisi mezunları çok meşgul ediyor yapısal ve kabiniçini
Nerde attı kanka ve olumsuz dahi olsa geridönüş sağlanıyor denildi bana geri dönüş yapılmadı dahayani yanlış değilsem yeni alınan elemanlarla ilgili bir post atmıştı teknik kariyer ama genede kesin veya sizi umutsuzlaştıracak birşey söylemiim
teknik kariyerin instasına bak bi post atmışlardı. işe yeni gelen 150 yeni arkadaşmız için oryantasyon diye bak istersen ama alımlar süreklide yapılıyor olabilr ekip ekip bi bilgim yok dostum sadece gördüğümü söylüyom post hayla duruyo ama tdp olmayada bilr onlarNerde attı kanka ve olumsuz dahi olsa geridönüş sağlanıyor denildi bana geri dönüş yapılmadı daha
Bilmiyorum artık hayırlısı bekliyorum hala bir cevapteknik kariyerin instasına bak bi post atmışlardı. işe yeni gelen 150 yeni arkadaşmız için oryantasyon diye bak istersen ama alımlar süreklide yapılıyor olabilr ekip ekip bi bilgim yok dostum sadece gördüğümü söylüyom post hayla duruyo ama tdp olmayada bilr onlar
Kanka personelity iyem test diye birşey yollandı ne olduğu hakkında bilgin varmıteknik kariyerin instasına bak bi post atmışlardı. işe yeni gelen 150 yeni arkadaşmız için oryantasyon diye bak istersen ama alımlar süreklide yapılıyor olabilr ekip ekip bi bilgim yok dostum sadece gördüğümü söylüyom post hayla duruyo ama tdp olmayada bilr onlar
%99 Kişilik envanteri testidir, seni tanımaya yönelik doğrusu yanlışı olmayan bir test. ( Genelde Türkçe ismiyle gönderilir, "Personality item test" diye görünce %1 hata payı bıraktım )Kanka personelity iyem test diye birşey yollandı ne olduğu hakkında bilgin varmı
Aynen kanka kişilik envanteriymiş doldurdum bakalım süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum çağırılma olursa duruma göre bilgi veririm%99 Kişilik envanteri testidir, seni tanımaya yönelik doğrusu yanlışı olmayan bir test. ( Genelde Türkçe ismiyle gönderilir, "Personality item test" diye görünce %1 hata payı bıraktım )