THYTEKNİK Tdp Ilanı Bekliyorum

• Konbuyu başlatan baygeldi
  • Başlangıç tarihi
baygeldi

baygeldi

HavaPersonel.Com
Yeni ilan ne vakte kadar açılır bilgisi olan varmı ? nekadar sürede bir açılıyor?

Y

yemreak

HavaPersonel.Com
Ne zaman bilmem ama çok uzun süreceğini düşünmüyorum bende bekliyorum aylardır benim tahminim birkaç aya açılır

C

ctahaunal

HavaPersonel.Com
D

dadas

HavaPersonel.Com
27 Nisan'da girdim hala bekliyorum sonuç açıklanmadı olumlu yada olumsuz

baygeldi

baygeldi

HavaPersonel.Com
Hayır hala beklemedeyim hala dönüş sağlanmadı
yani yanlış değilsem yeni alınan elemanlarla ilgili bir post atmıştı teknik kariyer ama genede kesin veya sizi umutsuzlaştıracak birşey söylemiim

I

ilhan13

HavaPersonel.Com
Beyler daha tdp ilanı mülakat süreci devam ediyor yapısal ve kabin içi için daha bu ilan sonuçlanacak sonra belki ilan açarlar oda bu yıl olmaz ocak şubat gibi olur tahminimce

Y

yemreak

HavaPersonel.Com
Beyler daha tdp ilanı mülakat süreci devam ediyor yapısal ve kabin içi için daha bu ilan sonuçlanacak sonra belki ilan açarlar oda bu yıl olmaz ocak şubat gibi olur tahminimce
Komponent de açılabilir sadece belli olmaz uçak teknolojisi mezunları çok meşgul ediyor yapısal ve kabiniçini

baygeldi

baygeldi

HavaPersonel.Com
Komponent de açılabilir sadece belli olmaz uçak teknolojisi mezunları çok meşgul ediyor yapısal ve kabiniçini
kompanentde olur sıkıntı yok stajı kompanneten de yaptım zaten daha iyi

D

dadas

HavaPersonel.Com
yani yanlış değilsem yeni alınan elemanlarla ilgili bir post atmıştı teknik kariyer ama genede kesin veya sizi umutsuzlaştıracak birşey söylemiim
Nerde attı kanka ve olumsuz dahi olsa geridönüş sağlanıyor denildi bana geri dönüş yapılmadı daha

baygeldi

baygeldi

HavaPersonel.Com
Nerde attı kanka ve olumsuz dahi olsa geridönüş sağlanıyor denildi bana geri dönüş yapılmadı daha
teknik kariyerin instasına bak bi post atmışlardı. işe yeni gelen 150 yeni arkadaşmız için oryantasyon diye bak istersen ama alımlar süreklide yapılıyor olabilr ekip ekip bi bilgim yok dostum sadece gördüğümü söylüyom post hayla duruyo ama tdp olmayada bilr onlar

A

artıkkullanıcıadıyok

HavaPersonel.Com
Ekim-Kasım ayları arasında tekrardan tdp ilanı açılacağını ön görüyorum.Genelde b1 yetiştirilmek üzere veya tdp ilanları 9-10 ayda bir şeklinde açılıyor.

D

dadas

HavaPersonel.Com
teknik kariyerin instasına bak bi post atmışlardı. işe yeni gelen 150 yeni arkadaşmız için oryantasyon diye bak istersen ama alımlar süreklide yapılıyor olabilr ekip ekip bi bilgim yok dostum sadece gördüğümü söylüyom post hayla duruyo ama tdp olmayada bilr onlar
Bilmiyorum artık hayırlısı bekliyorum hala bir cevap

D

dadas

HavaPersonel.Com
Kanka personelity iyem test diye birşey yollandı ne olduğu hakkında bilgin varmı

V

valspar

HavaPersonel.Com
Kanka personelity iyem test diye birşey yollandı ne olduğu hakkında bilgin varmı
%99 Kişilik envanteri testidir, seni tanımaya yönelik doğrusu yanlışı olmayan bir test. ( Genelde Türkçe ismiyle gönderilir, "Personality item test" diye görünce %1 hata payı bıraktım 😃)

D

dadas

HavaPersonel.Com
%99 Kişilik envanteri testidir, seni tanımaya yönelik doğrusu yanlışı olmayan bir test. ( Genelde Türkçe ismiyle gönderilir, "Personality item test" diye görünce %1 hata payı bıraktım 😃)
Aynen kanka kişilik envanteriymiş doldurdum bakalım süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum çağırılma olursa duruma göre bilgi veririm

Konuyu okuyanlar;