Ben mulakata kabin içi tdp pozisyonu icin girmiştim. Gelen mailde unvanı Teknik Destek Personeli yazıyor altında da,

Çalışacağınız birim belli olduğunda tarafınıza mail yoluyla bilgi verilecektir denmiş.

Hayırlı olsun arkadaşlar bende 21:30 gibi olumlu maili aldım
28 ağustosda girmiştim mülakata

Arkadaşlar merhaba, olumlu dönüş oldu, İstanbul 'da sağlık raporu alabileceğimiz bildiğiniz devlet veya özel hastane var mı ?

Arkadaşlar merhaba, olumlu dönüş oldu, İstanbul 'da sağlık raporu alabileceğimiz bildiğiniz devlet veya özel hastane var mı ?
Pendik Marmara araştırmaya gideceğim bugün, askerlik için kurul raporu ve sağlık raporunu veren tan tesekkullu hastane burasiydi.
Birde dün medicalparki aradım Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde veriyormuş ben devlette deneyeceğim önce

Pendik Marmara araştırmaya gideceğim bugün, askerlik için kurul raporu ve sağlık raporunu veren tan tesekkullu hastane burasiydi.
Birde dün medicalparki aradım Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde veriyormuş ben devlette deneyeceğim önce

Hocam avrupa yakasındayım ben pendik çok uzak kalıyor suan için biraz daha merkezi noktada var mı acaba birde bölüme göre farklı hastanelerden alabiliyor muyuz acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.