iamemircanerel
HavaPersonel.Com
Teknik destek personeli mülakatına Ağustos ayında girenler herhangi bi dönüş aldılar mı acaba?
Maalesef hala bi dönüş yok.20 ağustosta girmiştim bende.8 ağustosta girmeme ve 1,5- 2 ay içinde döneceğiz demelerine rağmen halen daha bi dönüş sağlanmadı
Merhaba mail yoluylamı geldi hocam olumlu sonucu22 ağustos da girdim az önce olumlu geldi
EvetMerhaba mail yoluylamı geldi hocam olumlu sonucu
ısl yazıyorSabiha ya mı vermişler uçak bakım başkanlığı?
Hayırlı olsun, Mülakata hangi tarihte girmistiniz bir de mail saat tam kaç da geldiArkadaşlar hayırlı olsun banada olumlu geldi
Hayırlı olsun. Bizede umarım olumlu gelir.8 ağustosta girdim bu aksam 22 civarı geldi mail
peki hangi pozisyona girdiğiniz yazıyor mu kabiniçi mi yapısal mı kompanent mi?26 ağustosta mülakata girmiştim, olumlu geldi bu akşam 21:30 gibi mail gönderdiler.
Pendik Marmara araştırmaya gideceğim bugün, askerlik için kurul raporu ve sağlık raporunu veren tan tesekkullu hastane burasiydi.Arkadaşlar merhaba, olumlu dönüş oldu, İstanbul 'da sağlık raporu alabileceğimiz bildiğiniz devlet veya özel hastane var mı ?
Pendik Marmara araştırmaya gideceğim bugün, askerlik için kurul raporu ve sağlık raporunu veren tan tesekkullu hastane burasiydi.
Birde dün medicalparki aradım Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde veriyormuş ben devlette deneyeceğim önce