THYTEKNİK Tdp Ağustos Mülakat Sonucu

iamemircanerel

HavaPersonel.Com
Teknik destek personeli mülakatına Ağustos ayında girenler herhangi bi dönüş aldılar mı acaba?

iamemircanerel

HavaPersonel.Com
8 ağustosta girmeme ve 1,5- 2 ay içinde döneceğiz demelerine rağmen halen daha bi dönüş sağlanmadı

Aviator34

HavaPersonel.Com
Bende 8 ağustosta girdim hala dönüş olmadı. Bu ay içinde inşallah gelir

rena57

HavaPersonel.Com
22 ağustos da girdim az önce olumlu geldi

rena57

HavaPersonel.Com
Sabiha ya mı vermişler uçak bakım başkanlığı?

swartexe

HavaPersonel.Com
26 ağustosta mülakata girmiştim, olumlu geldi bu akşam 21:30 gibi mail gönderdiler.

swartexe

HavaPersonel.Com
Ben mulakata kabin içi tdp pozisyonu icin girmiştim. Gelen mailde unvanı Teknik Destek Personeli yazıyor altında da,

Çalışacağınız birim belli olduğunda tarafınıza mail yoluyla bilgi verilecektir denmiş.

hesher

HavaPersonel.Com
Hayırlı olsun arkadaşlar bende 21:30 gibi olumlu maili aldım
28 ağustosda girmiştim mülakata

Themachine

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, olumlu dönüş oldu, İstanbul 'da sağlık raporu alabileceğimiz bildiğiniz devlet veya özel hastane var mı ?

swartexe

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, olumlu dönüş oldu, İstanbul 'da sağlık raporu alabileceğimiz bildiğiniz devlet veya özel hastane var mı ?
Pendik Marmara araştırmaya gideceğim bugün, askerlik için kurul raporu ve sağlık raporunu veren tan tesekkullu hastane burasiydi.
Birde dün medicalparki aradım Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde veriyormuş ben devlette deneyeceğim önce

Themachine

HavaPersonel.Com
Pendik Marmara araştırmaya gideceğim bugün, askerlik için kurul raporu ve sağlık raporunu veren tan tesekkullu hastane burasiydi.
Birde dün medicalparki aradım Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde veriyormuş ben devlette deneyeceğim önce

Hocam avrupa yakasındayım ben pendik çok uzak kalıyor suan için biraz daha merkezi noktada var mı acaba birde bölüme göre farklı hastanelerden alabiliyor muyuz acaba

Konuyu okuyanlar;