Pozisyon veya İlan Adı
TCI MOVE ON GENÇLİK PROGRAMI
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Kime inansak bilemiyorum bende o yüzden soruyorum
Yeni açılan hesaplar rastgele bir şekilde gelip yazsa ben de şüphelenirim de hepsi eski hesaplar. Trollediklerini düşünmüyorum. Zaten alınacak kişi 5-10 falandır diye normal buluyorum kimseye gelmemesini. Kalanlara ret maili bile gelmeyebilir hiç belli olmaz.

Yeni açılan hesaplar rastgele bir şekilde gelip yazsa ben de şüphelenirim de hepsi eski hesaplar. Trollediklerini düşünmüyorum. Zaten alınacak kişi 5-10 falandır diye normal buluyorum kimseye gelmemesini. Kalanlara ret maili bile gelmeyebilir hiç belli olmaz.
Aynen öyle ben de burada konuşuluyor yardımcı olmak ve sistemlerini anlamak için paylaşmıştım. Ret mailleri ay sonuna doğru gelir herhalde.

Bu şirket hakkında bilgisi olan var mıdır peki tam zamanlı müh olarak. Thy teknikle falan şartları farklı mı. Burada daha fazla mesela müh oranı.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.