Program eylülde başlayacak diye biliyorum ama herhangi bir dönüş olmamsı garip geldiBaşvurular bitti ön değerlendirme yapıldı ve ben de dahil bazı adaylara daha detaylı tanıma formu gönderildi bundan sonraki aşama nasıl olur mülakatlar nasıl oluyor ingilizce mi neler soruluyor bilen var mı
- esmanurr
- Cevaplar: 5
- Forum: Türk Hava Yolları
TCI'da bir yönetim değişikliği var şuan onunla alakalı bir yavaşlama olabilir.Program eylülde başlayacak diye biliyorum ama herhangi bir dönüş olmamsı garip geldi
birde birşey daha soracağım size ben açık öğretimden son sınıf havacılık yönetimi öğrencisiyim herhangi bir bölüm veya örgün diye belirtilmemişti ilanda bilginiz varsa açıköğretim veya bölümüm engel olur mu bu programda?TCI'da bir yönetim değişikliği var şuan onunla alakalı bir yavaşlama olabilir.
Çarşambadan sonra sınav maillerini yollamaya başlarlar diye düşünüyorumMerhaba arkadaşlar 7 gün önce mailden başvuru formu yollamışlardı herhangi bir şey olmadı birdaha süreci ilerleyen olumlu olumsuz var mı?
siz ne mezunusunuz veya okuyorsunuzÇarşambadan sonra sınav maillerini yollamaya başlarlar diye düşünüyorum
4 yıllık bilişim sistemleri mezunuyumsiz ne mezunusunuz veya okuyorsunuz
muhtemelen online ingilizce ve genel yetenek yaparlar ama süre çok kısıtlı nasıl olucak bilmiyorumMail attığımda değerlendirme süreçlerinin devam ettiğini söylediler bana kalırsa çarşambadan mailler gelmeye başlayabilir bu genel yetenek ve ingilizce sınavlarına online kendi evimizden mi gireceğiz yoksa değerlendirme merkezinden mi onu söylemediler.Her mailimde de belirttim fakat bunu cevaplamadılar.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.