Pozisyon veya İlan Adı
TCI MOVE ON GENÇLİK PROGRAMI
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Cvindede gözüküyor ya nasıl okula göre eleme yapsınlar zaten uygun olmasan en başta gelmez mail neyse ya bekleyin görün arkadaşlar

Cvindede gözüküyor ya nasıl okula göre eleme yapsınlar zaten uygun olmasan en başta gelmez mail neyse ya bekleyin görün arkadaşlar
Şuan açık olan THY tekniğin engine MRO ilanı var tecrübeliler için. İstiyorsan sınıf öğretmenliği okumuş ol başvur yine de form geliyor. Bazı şirketler uygun olmayan bölümlerden başvuru almazken bazıları kendi sistemine gelince eleme yapıyor bekleyip görebilirsin.

Abi çoğu firma o formu atıyor ve eliyor. Elememek için adamın sebebi olması da şart değil neden sadece formdan elemesin. Okuldan, bölümden bir şey den eler kimene. Olumsuz da olsa mail kesinlikle iletilir diye düşünüyorum THY tarafında iletilmediğini görmedim hiç, TCI de iletecektir.

Abi çoğu firma o formu atıyor ve eliyor. Elememek için adamın sebebi olması da şart değil neden sadece formdan elemesin. Okuldan, bölümden bir şey den eler kimene. Olumsuz da olsa mail kesinlikle iletilir diye düşünüyorum THY tarafında iletilmediğini görmedim hiç, TCI de iletecektir.
Yüzde yüz katılıyorum elemeye bahane çok.Çok büyük bir enerji firmasından ev-ofis arası 1 saatten fazla sürüyor diye elendim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.